صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۰۴۴۵
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: «طرح زندگی با قرآن» توسط مؤسسه قرآنی اسوه، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآنی اسوه در راستای تلاش مستمر برای قرآنی کردن خردسالان، کودکان و جوانان، با راه‌اندازی این مؤسسه در سال1386 فعالیت خود را آغاز کرده است.

مؤسسه قرآنی اسوه به منظور ترویج فرهنگ قرآن‌ کریم برنامه‌هایی مانند اجرای طرح زندگی با قرآن در ماه رمضان را در نظر گرفته است.

این طرح قرآنی به نوعی طراحی شده است که تمامی علاقه‌مندان و دوستداران، در ماه رمضان، روزانه در ارتباط با آیات موضوعی در زمینه تربیتی، اعتقادی و اخلاقی قرار خواهند گرفت.

در «طرح زندگی با قرآن»، در نظر گرفته شده است که به صورت روزانه و به صورت الکترونیکی برای تمامی نهادهای دولتی، قرآن‌‌آموزان آیات موضوعی تعیین شود که دوستداران می‌توانند با مراجعه به سایت http://osveh72.ir  اطلاعات بیشتری دریافت کنند.

گفتنی است؛ در پایان 30 روز ماه رمضان، آزمونی از شرکت‌کنندگان اخذ خواهد شد که جزئیات برپایی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

یادآور می‌شود، زنجان، خیابان سعدی، وسط کوچه مستشیری پلاک 19 واقع شده است.