صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۰۶۵۱
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: حافظان مؤسسه بیت‌الاحزان به منظور برپایی پنج محفل قرآنی به جنوب کرمان اعزام شدند.

مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برپایی محافل انس با قرآن از اول تا چهارم خردادماه در جنوب کرمان، گفت: این محافل با اعزام حافظانی از مؤسسه و ارائه محفوظات توسط سیدمرتضی هاشمی و مجتبی خاکی‌نهاد همراه بوده است.
وی ادامه داد: نخستین محفل، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در اول خردادماه در شهرستان رودبار جنوب یکی از شهرستان‌های استان کرمان برپا شد.
شهسوار بیان کرد: همچنین محفل دیگری نیز دوم خردادماه همزمان با نیمه شعبان پس از اقامه نماز مغرب و عشا در شهرستان قلعه گنج و سوم خردادماه، ساعت 16:30 در شهر نودژ کرمان و پس از اقامه نماز مغرب و عشا همان روز در شهرستان منوجان برگزار شد.
مسئول روابط عمومی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) تصریح کرد: همچنین پنجمین محفل انس با قرآن نیز صبح امروز، چهارم خردادماه از ساعت 7 صبح در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش برپا شد و حافظان این مؤسسه به ارائه محفوظاتشان پرداختند.