صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۱۲۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹

گروه بین الملل: عربستان سعودی اعلام کرد که مذاکرات با هیئت ایرانی در مورد مسائل مربوط به حج مثبت بود و طرفین توافق کردند که برای زائران ایرانی ویزاهای الکترونیکی صادر کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری کویت (KUNA)، هیئت ایرانی که پس از دریافت یک دعوتنامه رسمی از سوی «محمد صالح بن طاهر بنتن»، وزیر جدید حج عربستان سعودی عازم این کشور شدند، در مورد مسائل پیش آمده در اعزام زائران ایرانی به سفر حج گفت و گو کردند.

پس از این گفت و گو، حسین شریف، معاون وزارت حج عربستان اعلام کرد: طرفین به توافق رسیدند که از این پس از ویزاهای الکترونیکی برای زائران ایرانی صادر شود تا خود زائران بتوانند آن را پرینت بگیرند و نیاز به مراجعه به دفاتر دیپلماتیک عربستان سعودی که در ایران تعطیل هستند، نباشد.

توافق نهایی در این رابطه در پایان مذاکرات کنونی هیئت ایرانی با مسئولان عربستانی به امضا خواهد رسید.

عربستان سعودی هنوز جواب روشنی در مورد اینکه کدام خطوط هوایی اجازه انتقال مسافران ایرانی به این کشور را دارند، نداده است.

هیئت ایرانی نیز همچنان هیچ اظهار نظری در رابطه با روند پیشرفت مذاکرات نکرده است.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
این نهایت بدبختی است که ایرانیان با رسوایی و گدایی بروند به مکه تحقیقا مذاکره کنندگان ایرانی نیستند و ایرانیان شیعه و اصیل این سرافکندگی ملی را قبول ندارند. غیرت هم چیز خوبی است.