صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۱۵۳۰
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲
از سوی مؤسسه تدبر در قرآن مشهد؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد، دوره‌های آموزش تخصصی ـ عمومی قرآن را برای علاقه‌مندان برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد، دوره‌های آموزش عمومی ـ  تخصصی قرآن را برای علاقه‌مندان در ماه رمضان برگزار می‌کند.

این دوره‌های آموزشی برای بانوان و آقایان با اعطای گواهی‌نامه معتبر از سوی مرکز برگزار خواهد شد.

عناوین برپایی این دوره از آموزش‌ها شامل تدبر در قرآن، سیره اهل بیت(ع)، سبک زندگی اسلامی است که برای بانوان و آقایان برگزار  می‌شود.

ثبت‌نام این دوره‌های آموزش قرآنی از ابتدای خرداد‌ماه آغاز و تا 13 همین ماه ادامه دارد که علاقه‌مندان می‌تواند با مراجعه به مشهد، خیابان رازی غربی، نبش رازی 8 ، هر روزه از ساعت 8 تا 13 مراجعه کنند و یا با مراجعه به سایت مؤسسه به آدرس http://www.mftqs.com اقدام کنند.

آغاز این دوره‌های آموزشی از ابتدای ماه رمضان خواهد بود و همچنین طول دوره عمومی 16 جلسه و دوره تخصصی 48 جلسه است.

گفتنی است؛ جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 4-38580221 تماس حاصل کنند.