صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۳۳۰۶
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه امام حسن مجتبی(ع)، برنامه‌های آموزشی قرآن را برای ترم تابستان در دستور کار دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآن و عترت امام حسن مجتبی(ع)، در راستای غنی‌سازی اوغات فراغت دانش‌آموزان و کودکان، دوره‌های آموزش قرآن را برای ترم تابستان برنامه‌ریزی کرده است.

این دوره‌های آموزشی شامل دوره‌های تخصصی حفظ قرآن‌کریم، آموزش روخوانی، روان‌خوانی، تجوید قرآن، برپایی جلسات تخصصی آموزش صوت و لحن قرآن است که مؤسسه از علاقه‌مندان ثبت نام  به عمل می‌آورد.

این مؤسسه برای ترم تابستان فعالیت‌هایی مانند، برپایی اردو و برنامه‌های متنوع تفریحی، زیارتی را در نظر گرفته است و همچنین مهد و پیش‌دبستان قرآنی این مرکز نیز دوره‌های آموزش را برای شکوفه های قرآن ارائه می‌دهد.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند با شماره 33454980 تماس حاصل کنند و یا با مراجعه به ابتدای بزرگراه امام رضا(ع)، نرسیده به میدان آقانور، جنب پارک نیکو جهت ثبت نام اقدام کنند.