صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۳۳۲۲
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۴
رافع خبر داد:

گروه سلامت: رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر، از اجرای طرح 100 هزار لبخند از سوی این سازمان در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فرحناز رافع رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر با اشاره به اجرای طرح 100هزار لبخند از سوی این سازمان گفت: پیش‌بینی شده است امسال برای نخستین‌بار طرح 100هزار لبخند در قالب برنامه‌های روز کار داوطلبی با مشارکت یکی از تولیدکنندگان چای کشور به اجرا درآید.

 وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تمامی عواید فروش 100هزار بسته چای، به نیازمندان اختصاص یافته و به علاوه بر بسته‌های چای به فروش رسیده که دارای بارکد خاصی است، در حضور نیکوکار خریدار، با درج نام و نیت‌شان برچسب زده می‌شود و در نهایت برای توزیع در برنامه ملی همای رحمت در اختیار خانه‌های داوطلب قرار می‌گیرد.

رافع ادامه داد: میزان مشارکت مردمی در این برنامه طی‌سال‌های پیشین موید این مطلب است که این رقم از رشد قابل توجهی برخوردار است و برآورد می‌شود امسال نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تبلیغاتی و تمهیدات اتخاذ شده، خانواده‌های بیشتری مشمول دریافت این بسته‌ها شوند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه سیاست این سازمان علاوه بر حمایت معیشتی از خانواده‌های کم برخوردار در این برنامه، نهادینه کردن فرهنگ انفاق و دستگیری از محرومان جامعه با تأسی از سیره امیر مومنان(ع)، ارتقاء و بهبود کیفیت زندگی نیازمندان با حفظ کرامت انسانی، تامین احترام خانواده‌های نیازمند و زنان سرپرست خانوار و نیز هویت بخشی به فعالیت‌های داوطلبان است، تصریح کرد: مناسبت‌های مذهبی چون ماه مبارک رمضان، نقش مؤثری در تقویت رفتارهای سودمند اجتماعی و حفظ آن در طول زمان‌های مختلف دارد و هدف از برگزاری آن، نشان دادن همبستگی و مسئولیت اجتماعی عمومی از طرف عده‌ای از مردم به کل جمعیت جامعه است. بنابراین رفتارهای سودمند اجتماعی تقویت‌کننده فرهنگ، ارزش و هنجارهای جامعه به شمار می‌رود.