صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۴۹۶۷
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۲
آیت‎الله حسینی بوشهری:

گروه فعالیت‎های قرآنی: مدیر حوزه‎های علمیه کشور با بیان اینکه نباید تنها به ظواهر قرآن اکتفا کنیم تاکید کرد: باید کاری کنیم که تمام فعالیت‎های فرهنگی و اقتصادی و علمی و... در سطح جامعه، رنگ و بوی قرآنی به خود بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) آیت‎الله سیدهاشم حسینی بوشهری، دیشب 18 خرداد در مراسم آغاز به کار نمایشگاه قرآن و عترت استان قم در محل دائمی نمایشگاه‎های استان قم گفت: یکی از دغدغه‎های پیامبر اسلام(ص) خروج قرآن از مهجوریت در جامعه بوده است.
وی با اشاره به آیه 31 سوره فرقان افزود: در این آیه به مسئله مهجوریت قرآن اشاره شده است و امیدواریم که پس از انقلاب اسلامی که قرآن به جایگاه اصلی خود در یک جامعه دست پیدا کرده است این مهجوریت از بین رفته باشد.
مدیر حوزه‎های علمیه بیان کرد: رهبر انقلاب امروز پنج ساعت در فضای قرآنی حضور داشتند و به تقویت و ترغیب جوانان قرآنی پرداختند ولی در کل کشور باید نگریست که این مسئله در همه عرصه‎ها جاری و ساری است؟.
وی گفت: امروزه قرآن کریم در بسیاری از کشورهای اسلامی حالت تشریفاتی پیدا کرده است؛ این تلاوت هایی که امروزه در برخی از کشورهای اسلامی انجام می‎شود، بین آنچه که تلاوت و عمل می‎شود فاصله بسیاری وجود دارد؛ و نباید دچار ظاهرسازی شویم و در تجوید دقت کرده و از فهم قرآن غافل شویم.
حسینی بوشهری تصریح کرد: سبک زندگی اسلامی که دغدغه رهبر انقلاب اسلامی از دو منبع قرآن و عترت الگوسازی می‎شود و در آخرین لحظات زندگی پیامبر(ص)، ایشان به این دو مسئله بسیار مهم و این دو امانت گران بها اشاره کردند.
وی افزود: متاسفانه با شعارهای انحرافی از جمله «حسبنا کتاب‎الله »در خانه اهل‎بیت(ع) را بستند و برخی دیگر که غالی شدند و قرآن را رها کردند؛ همین قرآن کریم آیه تطهیر را در خصوص اهل‌بیت(ع) بیان می‎‏کند و تاکیداتی که اهل‌بیت(ع) در خصوص قرآن بیان کرده‌اند، نشان می‌دهد که وظیفه داریم به این دو گوهر گران‌بها، تمسک بورزیم.
جدی گرفتن قرآن
مدیر حوزه‎های علمیه بیان کرد: آموزش و انس با قرآن در این ماه باید جدی گرفته و دنبال شود؛ امام راحل یکی از برجسته‎ترین شخصیت‎های عالم سیاست و رهبر بزرگترین انقلاب است ولی ایشان در ماه رمضان چند دوره ختم قرآن داشتند؛ ایشان دیدارها را این ماه لغو می‎کردند تا به این خودسازی قرآنی بپردازند.
وی گفت: باید فعالیتی انجام دهیم که تمام فعالیت‎های فرهنگی و اقتصادی و علمی و... در سطح جامعه، رنگ و بوی قرآنی به خود بگیرد.