صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۰۸۳۳۴
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰

گروه ادب: انتشارات علمی و فرهنگی با بیش از 100 اثر در بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن حضوری فعال دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، انتشارات علمی و فرهنگی با حضور در بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن بیش از 100 عنوان کتاب در موضوعات قرآنی، عرفان، ادیان، اخلاق و ... ارائه کرده است.
این انتشارات که در شبستان مصلای امام خمینی(ره) واقع در راهروی 19 غرفه 110 جای گرفته است، آثاری با عناوین «عشق الهی؛ سیر به سوی خدا در متون اسلامی»، «درمان جان در زیارت خاتم پیامبران»، «متن فرمان حکومتی امام علی(ع) به مالک اشتر نخعی»، «عقل و دین و مسئله شر» و «گذری بر معارف قرآنی» ارائه کرده است.
یکی از تازه‌ترین آثار «ترجمه الخواص از تفاسیر برجسته قرآن» با تصحیح منصور پهلوان از علی بن حسن زواره‌ای از علمای شیعی نیمه اول قرن دهم است که در قالب 5 مجلد از سوی این انتشارات به چاپ رسیده.
کتاب دو جلدی «اعلام الطرائق فی الحدود و الحقائق» در حوزه تمدن اسلامی و «خاورشناسان و ابن‌عباس» که به بررسی سیر اجمالی قرآن‌پژوهی و حدیث‌پژوهی در غرب پرداخته از آثار دیگری است که مخاطبان می‌توانند در غرفه این ناشر به آنها دسترسی داشته باشند.
گفتنی است، بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن از 24 خردادماه در مصلای امام خمینی(ره) آغاز به کار کرده و تا 10 تیرماه ادامه می‌یابد.