صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۱۹۹۶
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲

گروه اندیشه: جلسات درس-گفت‌وگو در خصوص «بازخوانی جریان روشنفکری دینی» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسات درس-گفت‌وگو در خصوص «بازخوانی جریان روشنفکری دینی» به همت مدرسه آزاد فکری، برگزار می‌شود.
محوریت این جلسات نقد مباحث سروش، ملکیان و شبستری و در 12 جلسه خواهد بود. ده جلسه این جلسات به ارائه و 2 جلسه به گفت‌وگو اختصاص خواهد داشت.
در این دوره عبدالله نصری نویسنده کتاب «انکار قرآن» و حجت‌الاسلام احمد واعظی نویسنده کتاب «علم اصول و هرمنوتیک» از منتقدان جریان روشنفکری دینی و سروش دباغ نویسنده کتاب «در باب روشنفکری دینی و اخلاق» از مدافعان این جریان، حضور خواهند داشت.
این سلسله نشست‌ها از 27 تیرماه آغاز شده و زمان برگزاری آن شنبه‌ها از ساعت 10:30 تا 13 و یکشنبه‌های از ساعت 18 تا 20:30 برگزار خواهد شد. مکان برگزاری دوره نیز در دانشگاه شریف خواهد بود. علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.
قهوه‌چیان