صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۲۱۵۸
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳
سالاریان عنوان کرد:

گروه ادب: مدیر بخش فروش بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن از افزایش یک و نیم برابری فروش کتاب‌های قرآنی در این دوره از نمایشگاه خبر داد.

رجبعلی سالاریان، مدیر بخش فروش بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره فروش بخش کتاب در نمایشگاه قرآن گفت: براساس آمارهای به دست آمده از فروش کتاب در این دوره از نمایشگاه وضعیت بهتری را نسبت به سال گذشته شاهد بودیم به طوری که این آمارها نشان می‌دهد امسال 2 میلیارد و 800 میلیون تومان کتاب به فروش رفته است.
وی با بیان اینکه این رقم تقریباً یک رکورد فروش کتاب طی سال‌های اخیر در نمایشگاه بوده است، افزود: این میزان مربوط به فروش کتاب از طریق دستگاه‌های کارتخوان و نقدی بوده، همچنین 10 – 60 درصد تخفیف نیز اعمال شده است.
سالاریان در ادامه عنوان کرد: در سال گذشته میزان فروش کتاب‌های قرآنی در نمایشگاه به یک میلیارد و 700 میلیون تومان رسیده بود که مقایسه این ارقام نشانگر افزایش یک و نیم برابری فروش کتاب در سال جاری است.
سالاریان با اشاره به تعداد عناوین کتاب‌های ارائه شده در نمایشگاه قرآن بیان کرد: در بخش داخلی بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن 32 هزار و 309 عنوان و در بخش بین‌الملل نیز 3600 عنوان کتاب عرضه شده بود.