صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۳۲۸۱
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۶
طی شب‌های رمضان صورت گرفت؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: 27 کرسی تلاوت همزمان با شب‌های ماه مبارک رمضان در جوار بقعه متبرکه امامزاده شعیب(ع) سبزوار برگزار شد.

حمزه یزدانفر، برگزارکننده جلسات قرآنی سبزوار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با بیان اینکه مسابقات قرآن اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان از 24 تیرماه شروع می‌شود، عنوان کرد: با هماهنگی اساتید قرآنی سبزوار، بین اعضای جلسات قرآنی این شهر، مسابقه‌ای جهت آمادگی بیشتر برای حضور در این دوره از رقابت‌ها برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات در سه رشته حفظ، ترتیل و تلاوت به مدت 27 شب در جوار بقعه متبرک امامزاده شعیب(ع) برگزار شد، بیان کرد: در مرحله نهایی این مسابقات، هشت نفر به نیت امام هشتم به مرحله پایانی راه پیدا کردند.

این قاری ممتاز با بیان اینکه این برنامه قرآنی هر شب از ساعت 9:30 تا 23:30 با تلاوت قرآن و سخنرانی اساتید برجسته در محوطه این بقعه متبرکه برگزار شد، اظهار کرد: در شب 29 ماه مبارک رمضان، پنج نفر از بین نفرات برگزیده انتخاب و جوایز این افراد همزمان با شب عید فطر در محل امامزاده شعیب(ع) با حضور جمعی از مسئولان شهرستان اهدا شد.