وی با ابراز ناخرسندی از روند بازبینی آثار متقاضی شرکت در این جشنواره از طریق فیلم گفت: با توجه به کمبضاعتی گروههای نمایشی به ویژه گروههای شهرستانی که منجر به ضبط غیرحرفهای اجراهای نمایشی در قالب فیلم میشود قطعاً قابلیتهای فنی و حرفهای این نمایشها که گروهها با سعی و تلاش زیاد ماهها به تمرین و آمادهسازی آن پرداختهاند نادیده گرفته میشود.
حسنزاده با اشاره به اینکه البته گروههایی هم مثلاً در تهران وجود دارند که ممکن است با صرف هزینه شخصی ضبط فیلم از اجرای نمایش آنها از کیفیت مناسبی برخوردار باشد گفت: با این وجود باید دبیرخانه جشنواره در ارزیابی آثار با رعایت عدالت و مساوات، شرایطی را فراهم آورد که اگر حتی بازبینی حضوری آثار متقاضی نیز میسر نیست، تهیه فیلم از اجرای آثار نمایشی با شرایط مشابه صورت پذیرد.
این کارگردان تئاتر در ادامه افزود: این توقع میرود که وقتی جشنواره سراسری نمایشنامهنویسی رضوی که به میزبانی استان قزوین در حال برگزاری بود وقتی به جشنواره سراسری «تئاتر رضوی» به میزبانی بجنورد ملحق میشود، بودجه در نظر گرفته شده برای آن نیز به خراسان شمالی انتقال یابد تا مقداری از مشکلات مالی جشنواره تئاتر رضوی به این واسطه مرتفع شده و شاهد ارتقای کیفی آثار باشیم.
وی در پایان گفت: متأسفانه در عرصه عمل شاهد هستیم که نه تنها با الحاق جشنواره نمایشنامهنویسی رضوی به جشنواره سراسری «تئاتر رضوی» بودجه جداگانهای به این امر اختصاص پیدا نکرد که حتی دو تا سه بخش دیگر به این جشنواره افزوده شد که شاید دبیرخانه جشنواره به شکلی هدفمند و مؤثر قادر به تأمین اعتبارات آنها نیست.
یادآور میشود، یازدهمین جشنواره سراسری «تئاتر رضوی» به دبیری محمود عزیزی همزمان با دهه کرامت به میزبانی بجنورد برگزار خواهد شد.