صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۳۷۸۳
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹

گروه بین‌الملل: درحالی‌که شش ماه از افتتاح تنها مسجد شهر «لیما»، پایتخت پرو می‌گذرد، مسئولین قصد دارند برای شناساندن اسلام درهای آن را به روی عموم باز کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «لیما اوهایو»، عادل شاهین، از مسئولان مسجد گفت: بسیاری از جوانان اطلاعات خود در مورد اسلام را از اینترنت و تلویزیون می‌گیرند، ولی ما می‌خواهیم اسلام حقیقی را به صورتی که هست، به آنها معرفی کنیم.
وی افزود: ما با دعوت از غیرمسلمانان برای آن‌ها جلسات پرسش و پاسخ برگزار خواهیم کرد.
شاهین همچنین گفت: مراسم درهای باز مسجد کمک خواهد کرد تا دویست عضو آن با پیروان ادیان دیگر ارتباط برقرار کنند و با معرفی اسلام، تصورات نادرست آن‌ها از مسلمانان از بین برود.
نجم سلیم یکی دیگر از مسئولان مسجد گفت: مراسم درهای باز و دعوت از غیرمسلمانان بهتر از هر کار دیگری اسلام را می‌تواند معرفی کند.
وی گفت: تصور مردم پرو از مسلمانان، گروه غیر مسلمان داعش است؛ درحالی‌که اسلام می‌گوید اگر یک نفر را بکشی انگار تمام بشریت را به قتل رسانده‌ای.
سلیم افزود: اصل اسلام بر روی صلح تمرکز دارد و مسلمانان موظفند با همه حتی با دشمنان خود نیز برخورد متعادل داشته باشند.