صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۳۸۱۳
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۷

گروه بین‌الملل: کاردینال مالکوم رانجیت، اسقف اعظم کلیسای کاتولیک سریلانکا در ديدار حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی گفت: امام خمینی(ره) و ایرانیان را برای مقابله با آمریکا و حفظ استقلال و عزت خویش می‌ستایم.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره‌كل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با هماهنگی صورت گرفته توسط رایزنی فرهنگی ایران در سريلانكا، یادگار گرامی امام و هیئت همراه به اتفاق سفیر و رایزن فرهنگی كشورمان، صبح روز جمعه، 18 تیر با حضور در مرکز مسیحیان کاتولیک، مورد استقبال گرم کاردینال مالکوم رانجیت، اسقف اعظم کلیسای کاتولیک سریلانکا، قرار گرفتند.
در ابتدای اين دیدار کاردینال رانجیت با بيان سخنانی با اشاره به جایگاه رفیع امام خمینی(ره) و نقش بی‌بدیل ایشان در تحقق ارزش‌های انسانی، گفت: دولت‌های غربی به هیچ دین و آیینی استوار نیست و در آن ارزش‌های انسانی و الهی نادیده انگاشته شده است.
وی ادامه داد: اسلام و مسیحیت باید بتوانند همراه هم ارزش‌های الهی را بر جهان حاکم کنند. بر اين اساس، یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران، همین بازگرداندن ارزش‌های الهی به جامعه و کشور بود.
وی در ادامه خطاب به یادگار امام، افزود: پدر بزرگ گرامی شما نشان داد که چگونه یک دولت می‌تواند بر پایه دین و حاکمیت ارزش‌های الهی استوار باشد.
کاردینال رانجیت افزود: من می‌دانم که دولت‌های غربی به ویژه آمریکا برای شما مشکلات فراوانی اعم از تحریم و ... را ایجاد كرده‌اند. سریلانکا را نیز زیر فشارهای گسترده‌ای به نام دفاع از حقوق بشر قرار داده‌اند، در حقیقت آنها می‌خواهند ما مطیع آنان باشیم و آنها برای ما تصمیم بگیرند.
وی همچنين تأكيد كرد: من امام خمینی(ره) و ایرانیان را برای مقابله با آمریکا و حفظ استقلال و عزت خویش می‌ستایم و معتقدم كه اسلام و مسیحیت باید با هم در مقابل زیاده‌خواهی‌های آمریکا بایستند.
اسقف اعظم سریلانکا سپس درباره اشغال فلسطین و ظلم به مردم این کشور، گفت: اشغال فلسطین توسط اسراییل مانند یک زخم بزرگ در جهان بشریت است. درد و رنج فلسطینیان از دغدغه‌های مهم ما بوده است و ما از درد مردم این کشور رنجور هستیم؛ در حقیقت بیت‌المقدس بخشی از جهان اسلام است و با اشغال این بخش از جهان اسلام، این بخش و همه جهان مورد تهدید قرار گرفته است.
کاردینال رانجیت در بخش ديگری از سخنانش تأکید کرد: ما نیازمند تشکیل کشور فلسطین برای بازگشت آرامش به جهان هستیم و آرامش و صلح در جهان بدون برگشتن حق فلسطینی‌ها به آنان به دست نخواهد آمد.
وی همچنين با بيان اينكه کلیسای کاتولیک به دنبال تحقق عدالت در جهان به خصوص در خاورمیانه است، با ذکر خاطره‌ای با اين مضمون كه در دوران جنگ‌های داخلی سریلانکا، اسرائیل در چند کیلومتر آنسوتر از جایی که به نیروهای دولتی این کشور آموزش می‌داد، به جدایی‌طلبان تامیل نیز آموزش می‌داد، گفت: خونریزی در ذات اسرائیل است.
وي سپس از امام خمینی(ره) به عنوان یک فرد بزرگ و شجاع یاد کرد و افزود: توصیف پدر شما نسبت به آمریکا يعنی «شیطان بزرگ» یک حقیقت است.
بنا بر اعلام اين خبر، در ادامه این دیدار حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی نیز ضمن قدردانی از ميهمان‌نوازی کاردینال رانجیت، تأكيد كرد: پاپ فرانسیس، شخصیت خوبی را از خود در نگاه جهان اسلام به نمایش گذاشته است.
وی در ادامه یادآور شد: انقلاب اسلامی با هدف بازگرداندن ارزش‌های الهی به جامعه جهانی تحقق يافت.
سید حسن خمینی همچنين با اشاره به اینکه اسلام و مسیحیت به عنوان دو دین الهی می‌توانند برای حاکمیت معنویت و ارزش‌های دینی همکاری کنند، گفت: انسان بدون خدا، طغیان می‌کند و جهان بدون خدا جهانی پوچ خواهد بود. مسیحیت در این چارچوب می‌تواند نقش ارزشمندی ایفا کند.
وی در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به دیدگاه‌های اسقف اعظم کلیسای کاتولیک سریلانکا درباره فلسطین به عنوان یک انسان و نه صرفاً از جانب یک مسلمان، از وی تشکر کرد و ادامه داد: ما بر این باوریم که اسرائیل بر اساس ظلم و فساد بنا شده است و جامعه جهانی باید به حل این معضل کمک کند.
وی افزود: معتقدم جنگ‌های درونی جهان اسلام و ترورهای کور که در غرب صورت می‌گیرد نیز ریشه در معضل فلسطین دارد که به سبب دفاع غلط برخی غربی‌ها از اسرائیل، به اینگونه رفتارها دست می‌زنند و به نظر من جهان کاتولیک بسیار می‌تواند در حل این مسأله کمک کند.