صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۴۲۷۵
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶

گروه بین‌الملل: علی‌رغم تبلیغات منفی علیه مسلمانان و نیز حادثه تیراندازی مرگبار اورلاندو، نظرسنجی‌های جدید حاکی از افزایش دید مثبت مردم آمریکا نسبت به اسلام و مسلمانان است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Politico»، نتایج نظرسنجی منتشر شده در مؤسسه «بروکینگز» در مورد دیدگاه مردم آمریکا قبل از تیراندازی اورلاندو و بعد از آن در مورد اسلام و مسلمانان نشان می‌دهد که آن‌ها حتی بعد از تیراندازی اورلاندو دید بهتری نسبت به اسلام و مسلمانان پیدا کرده‌اند.
مقایسه نتایج سه نظرسنجی دانشگاه ملی مریلند در مورد نظر مردم آمریکا نسبت به مسلمانان که در نوامبر 2015، می 2016 و ژوئن 2016 (بعد از تیراندازی اورلاندو) انجام شد، نشان می‌دهد به ترتیب 53%، 58% و 62% مردم دید مثبتی نسبت به مسلمانان داشته‌اند.
در مورد دیدگاه آمریکایی‌ها نسبت به اسلام، این نظرسنجی‌ها به ترتیب 37%، 42% و 44% نظر مثبت را نشان می‌دهد که در طول هفت ماه بهبود پیدا کرده است. چهار عامل ممکن است در بهبود این روند مؤثر باشد:
 1 ـ کاندیدهای ریاست‌جمهوری حزب جمهوری‌خواه (تدکروز، دونالد ترامپ) موضوع اسلام و خشونت را به عنوان سلاحی علیه مخالفان دموکرات خود و باراک اوباما، رئیس‌حمهور آمریکا به کار برده‌اند که ارتباط بین اسلام و خشونت، در واقع نظر شخصی دونالد ترامپ برای رسیدن به هدف سیاسی خود است و مخالفان وی چنین دیدگاهی را رد می‌کنند.
 2 ـ صحبت‌های مخالفان جمهوری‌خواهان در مورد اسلام و مسلمانان و بی‌ارتباط بودن اسلام با تروریسم و نیز هشدار در مورد نقض آزادی‌های شهروندی مسلمانان آمریکا در چند ماه اخیر باعث شد اکثر آمریکایی‌ها نظر مساعدتری در این زمینه پیدا کنند.
3 ـ پیشنهاد ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا از طرف کاندیدای جمهوری‌خواه توسط اکثر مردم، حتی آن‌هایی که به اسلام سوء‌ظن داشتند، به نوعی افراط‌گرایی تلقی شد.
 4 ـ تنها 33 درصد از مردم اورلاندو ایدئولوژی افراط‌گرایانه را عامل تیراندازی اورلاندو دانستند و بیشتر مردم دلایل دیگری برای وقوع این حادثه ذکر می‌کنند.