صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۶۴۳۸
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن دهه سوم تیرماه در مؤسسه نورالثقلین زاهدان برگزار شد.

اسحاق کشاورز، مدیر مؤسسه نورالثقلین زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم با حضور 27 نفر از باننوان و آقایان برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه 60 نفر داوطلب حضور در این دوره شده‌اند، ادامه داد: اما پس از اخذ آزمون ورودی، تنها 27 نفر به دوره اصلی راه پیدا کردند که پذیرفته‌شدکان در این دوره با مبانی كلی آموزش روخوانی و روان‌خوانی، با فنون و مهارت‌های عمومی كلاسداری و فنون و مهارت‌های اختصاصی كلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی و تقويت توان كلاس‌داری از طريق كارگاه عملی آموزش كلاسداری آشنا شدند.
کشاورز اظهار کرد: آزمون پایانی این طرح اخذ شده است و از آن تعداد 18 نفر حدنصاب لازم را کسب کردند که برای آنها گواهینامه صادر شده است.
یادآور می‌شود، مؤسسه نورالثقلین زاهدان در بلوار معلم، معلم 24 قرار دارد و علاقه‌مندان می‌توانند با شماره 33427111 -054 تماس بگیرند.