صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۷۲۲۷
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
قائد امینی به ایکنا خبر داد:

گروه سلامت: معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی ضمن اشاره به حضور 2 هزار پزشک بسیجی در پیاده روی اربعین از راه‌اندازی سامانه امداد و نجات و بیمارستان‌های صحرایی در ایران و عراق خبر داد.

روح‌الله قائد امینی معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از ایجاد سامانه‌ای برای ساماندهی کمک‌های جهادی پزشکان و پیراپزشکان در پیاده‌روی اربعین خبر داد.

وی تصریح کرد: این سامانه قرار است از سوی بسیج جامعه پزشکی ایجاد شود ضمن ساماندهی خدمات جهادگران پزشک و پیراپزشکان به زائران اباعبدلله(ع) کمک‌های مردمی را نیز در این حوزه ساماندهی کند.

قائد امینی عنوان کرد: همچنین شماره حسابی برای این سامانه در نظر گرفته می‌شود تا بتوان کمک‌های نقدی خیرین و نذورات افرادی که در ایام اربعین برای این کار اختصاص پیدا می‌کند جمع‌آوری شود.

وی بیان کرد: جهادگران جامعه پزشکی که خواستارخدمت در پست‌های امدادی و بیمارستان‌های صحرایی نقاط صفر مرزی هستند می‌توانند از طریق این سامانه برای حضور خود ثبت نام کنند.

قائد امینی عنوان کرد: این سامانه در حال طراحی بوده و به زودی نام و نحوه عملکرد آن به رسانه‌ها همچنین پزشکان و اعضای جامعه پزشکی اعلام می‌شود.

وی یادآور شد: اگر افرادی بخواهند دارو و امکانات پزشکی را در اختیار نیروهای جهادی قرار دهند در سامانه مذکور این امکان برای آنها طراحی شده است.

معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی بیان کرد: به عنوان عضو کمیته بهداشت و درمان اربعین خود را متعهد به انجام یک سری یک سری وظایف می‌دانیم و سعی خواهیم کرد ظرفیت 2 هزار پزشک و پیراپزشک بسیجی در این ایام اربعین استفاده و به تأمین نیروهای سازمان‌های امدادی هماننند جمعیت هلال احمر نیز کمک کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در اربعین امسال علاوه بر اینکه در سه نقطه مرزی مهران، شلمچه و چذابه اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی می‌کنیم سعی داریم در کشور عراق و در مسیر پیاده‌روی نیز بیمارستان‌هایی را برپا کنیم.