صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۱۸۱۳
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱

گروه جهاد و حماسه: فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به انتشار مستند «تخریب بهشت» در فضای مجازی و رسانه‌ها که نشان‌دهنده یکسان‌سازی قبور شهداست، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: امیدوارم متولیان یکسان‌سازی قبور بیش از این با احساسات و عواطف خانواده‌های مظلوم شهدا بازی نکنند و همه‌ چیز را از زاویه سنگ و نمای ظاهر نبینند.

وی که  پس از انتشار مستند «تخریب بهشت» در یکسان‌سازی قبور شهدا در رسانه‌ها و فضای مجازی واکنش منفی از خود نشان داد، گفت: در این مستند، سخن و شکایتی که این مادر شهید در این گزارش تصویری از قطع درخت مزار فرزندش داشت من را به یاد قطع درخت سدر مرقد مطهر امام حسین(ع) توسط متوکل عباسی انداخت.

باقرزاده افزود: امیدوارم متولیان یکسان‌سازی قبور بیش از این با احساسات و عواطف خانواده‌های مظلوم شهدا بازی نکنند و همه‌ چیز را از زاویه سنگ و نمای ظاهر نبینند، اگر چنین باشد پس کوخ‌هایی که در آن شهید نشو و نما کرده است هم باید سامان می‌یافت که البته چنین نشد، و سرانجام این معماران هستند که باید بگویند که معماری غیر از آن است که باید برای مردم باشد.