صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۱۹۲۴
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲

گروه بين‌الملل: مركز امور عمومی مسلمانان نيجريه و مركز حفظ حقوق مسلمانان از هم كيشان خود در سراسر اين كشور خواستند از هم‌وطنان مسيحی خود در برابر نظاميان بوكوحرام حمایت كنند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه خبري «AllAfrica»، اين نهادهای اسلامي در بيانيه‌هايی جداگانه اظهارات رهبر داعشی گروه تروريستی بوكوحرام نيجريه را که در آن به كشتار مسيحيان و حمله به كليساها دعوت کرده بود، محكوم كردند.
در اين بيانيه‌ها اعلام شد كه اين اقدامات تروريستي با هدف مخدوش‌كردن چهره اسلام و ايجاد نفرت واقعی در قلب‌ها نسبت به اسلام انجام می‌شود.
اين بيانيه‌ها با برشمردن مواردی از سيره حضرت محمد(ص) و مسلمانان برجسته نسبت به پيروان ديگر ادیان، اقدامات گروه تروريستی داعش در كشتار و قتل انسان‌های بی‌گناه را محكوم كردند.
از جمعیت 170 میلیونی نیجریه 50 درصد از مردم مسلمان و 40 درصد مسیحی هستند.