صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۱۹۸۴
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰

گروه اندیشه : مدیر اجرایی فصلنامه پژوهشگاه علوم وحیانی معارج از آماده شدن شماره نهم دو فصلنامه علمی- پژوهشی اخلاق وحیانی و چاپ آن در هفته پیش رو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، هادی یساقی، مدیر اجرایی فصلنامه اخلاق وحیانی پژوهشگاه علوم وحیانی معارج از  آماده شدن شماره نهم  دو فصلنامه علمی -پژوهشی اخلاق وحیانی و چاپ آن در هفته پیش رو خبر داد و درباره جزئیات این  فصلنامه اظهار کرد: این فصلنامه علمی - پژوهشی از هفت سر فصل با عنوان‌های؛ «شروط اجتماعی و اخلاق قرآنی»، «اخلاق دینی و واقع گرایی اخلاقی»، «بنیان معرفت شناختی اخلاق»، «آیا بخشش (دادن) بهتر از گرفتن است؟»، «عقلانیت در اخلاق دینی»، «بحث در اخلاق خودبنیاد در الهیات کاتولیک»، «آتانازی در ادیان بزرگ» و «صلح؛ میل خدا» تشکیل شده است.
وی افزود: این فصلنامه آماده چاپ است و تا هفته آینده به چاپ می‌رسد.
یساقی در رابطه با شماره بعدی فصلنامه گفت: فصلنامه شماره دهم در مراحل آماده سازی قرار دارد و در آینده‌ای نزدیک این فصلنامه نیز به چاپ خواهد رسید.