صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۱۹۹۹
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۸

گروه بین‌الملل: کارکنان مجمع چاپ و نشر قرآن «ملک فهد» عربستان در اعتراض به تأخیر در پرداخت حقوق، تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری عیون الخلیج، کارکنان معترض مجمع چاپ قرآن ملک فهد صبح دیروز، 20 مردادماه، این تجمع را در مدینه منوره در اعتراض به تأخیر در پرداخت حقوقشان برگزار کردند.
منابع خبری اعلام کردند که این گروه چند ماهی است که از شرکت کارفرمای مجمع چاپ و نشر قرآن ملک فهد درخواست کرده‌اند که حقوقشان به موقع پرداخت شود، اما بی‌فایده بوده و نتیجه‌ای حاصل نشده است.
این شرکت با وجود درخواست‌های مکرر همچنان حقوق کارکنان مجمع چاپ قرآن ملک فهد را با تأخیر پرداخت می‌کرد، همین امر سبب شد آنان دست به تجمع اعتراض‌آمیز بزنند.
کارکنان معترض از مسئولان مجمع خواستند که به مشکلات آنان که ثبات خانواده‌هایشان را تهدید می‌کند، پایان دهند.