صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۲۹۳۶
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: قرآن‌آموزان مؤسسه مشکات نور زنجان، در روز میلاد امام رضا(ع) تجلیل شدند.

ربابه حسنلو، مدیر مؤسسه مشکات نور زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: مؤسسه قرآنی مشکات نور همزمان با ایام دهه کرامت و روز میلاد امام رضا(ع)، جشن میلاد را در مسجد الزهرا(س) برپا کرد که برنامه‌های مختلفی در این جشن اجرا شد.
وی ادامه داد: قرآن‌آموزان به همراه مربیان و اولیاء در این مراسم حضور داشتند که 30 قرآن‌آموز در مسابقه نقاشی با محتوای قرآنی شرکت کردند که از این تعداد 8 نفر مورد تجلیل قرار گرفتند.
حسنلو با اشاره به اینکه در این مرکز برنامه‌های آموزش قرآن‌ کریم مانند روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، مفاهیم و غیره در حال برپایی است، افزود: قرآن‌آموزان برتر در این مؤسسه، در روز میلاد امام رضا(ع) مورد تجلیل قرار گرفتند.
وی در پایان خاطر‌نشان کرد: این مؤسسه برای پیش‌دبستانی قرآنی دوره‌های قرآنی را در ابتدای سال آغاز خواهد کرد که 30 نفر تا‌کنون ثبت نام کرده‌اند.
یادآور می‌شود، این مؤسسه در استان زنجان، شهرک اندیشه، پردیس 7، قطعه ب 859 واقع شده است.