صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۳۸۲۲
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸
اردوغان:

گروه بین‌الملل: رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، که حمایت کشورش از داعش و سایر گروه‌های تروریستی برکسی پوشیده نیست، با تغییر موضعی عجیب تشکیل گروه‌‌های تروریستی را تلاشی برای ضربه‌زدن به اسلام توصیف کرد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)‌ به نقل از روزنامه «دیلی صباح»، اردوغان دیروز، 28 مردادماه، طی یک سخنرانی در کاخ ریاست‌جمهوری در آنکارا گفت: سازمان‌های تروریستی مثل داعش،‌ بوکوحرام و القاعده اسامی مختلفی دارند، اما انگیزه و هدفشان یکی است.

وی افزود: این ‌گروه‌ها با این هدف ایجاد شده‌اند که به اسلام ضربه وارد کنند و به اسلام‌هراسی در جهان دامن بزنند.

اردوغان گفت:‌ به هیچ وجه نمی‌توان داعش را نماینده اسلام دانست و هرگونه تلاشی برای مرتبط دانستن اسلام با تروریسم چیزی نیست جز اسلام‌هراسی.

رئیس‌جمهور ترکیه که حمایت کشورش از داعش و سایر گروه‌های تروریستی در سوریه بر کسی پوشیده نیست، هرگونه ارتباط آنکارا با داعش را رد کرد و گفت: ما هرگز نمی‌توانیم از این گروه تروریستی حمایت کنیم. کسانی که این ادعاها را علیه ترکیه مطرح می‌کنند،‌ در واقع به داعش کمک می‌کنند.

ادعای اردوغان در حالی مطرح می‌شود که ترکیه از ابتدا نقش مهمی در کمک به داعش داشته و علاوه بر ارسال سلاح به تروریست‌ها در سوریه، اجازه می‌دهد جنگجویان خارجی از خاک ترکیه به سوریه یا عراق بروند تا به داعش بپیوندند.

همچنین گزارش‌های زیادی منتشرشده مبنی بر این که زخمی‌شدگان داعش در بیمارستان‌های ترکیه بستری و درمان می‌شوند.

از سوی دیگر ترکیه مشتری اصلی نفتی است که این گروه تروریستی از مناطق اشغالی در شمال عراق استخراج می‌کند.