صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۴۱۲۴
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴

گروه ادب: «جان جهان» روایت‌گر دیده‌ها و شنیده‌های زمین و آسمان، دو شاهد زنده واقعه غدیرخم برای نوجوانان شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی دفتر نشر فرهنگ اسلامی، کتاب «جان جهان» به قلم سعید روح‌افزا به زودی راهی بازار نشر می‌شود و در آن داستان غدیرخم از نگاه زمین و آسمان با نگارشی شیوا و خواندنی بازگو شده است.
نویسنده این کتاب در این زمینه به اهمیت واقعه غدیرخم اشاره می‌کند و می‌گوید: آنچه در «غدیرخم» روی داد، بی‌تردید یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای تاریخ بشر است؛ چرا‌ که پیامبر گرامی اسلام در روز غدیر، به همه‌ حاضران و شاهدان فرمان داد که از دیده‌ها و شنیده‌های خود، غایبان را باخبر کنند.
این نویسنده آثار مذهبی برای نوجوانان یادآور شد: بسیاری از شاهدان این واقعه، به فاصله‌ چند سال و چند ده سال پس از آن، از دنیا رفتند، ولی دو شاهد این واقعه هنوز زنده‌اند و می‌توانند از چیزهایی که دیده‌ و شنیده‌اند، نزد دیگران گواهی دهند. این دو شاهد، «زمین و آسمان» هستند.
«پیش از این، هر وقت که خشکی و تشنگی، گلوی زمین را می‌فشرد، دست بخشنده آسمان، باران را به کام زمین می‌ریخت و هر بار که آسمان عطش پیدا می‌کرد، از دست گشاده دریاها و رودها می‌نوشید. همیشه‌، آسمان، حرف زمین را می‌فهمید و زمین، نیاز آسمان را درک می‌کرد، ولی امروز، این گونه نیست.» این بخشی از کتاب «جان جهان» است که به زودی از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی راهی بازار نشر می‌شود.
سعید روح‌افزا، نویسنده این اثر دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم‌شناسی، در سال 1343 در گرگان به دنیا آمد و نگارش را از سال 1359 با عضویت در هیئت تحریریه مجله سروش آغاز کرد و سپس قالب‌های گوناگونی مانند قصه، نمایش‌نامه و فیلم‌نامه را تجربه کرد. 
وی تاکنون علاوه بر نوشتن متن برنامه‌های متعدد داستانی و نمایشی، موفق به انتشار ده‌ها کتاب شده است که مخاطب بیشتر آنها کودکان و نوجوانان هستند. بسیاری از آثار او نیز در جشنواره‌های تخصصی مورد تحسین قرار گرفته‌اند.
مجموعه سه جلدی «از شما به سوی شما، برای شما»،‌ «انسان‌ها پای ترازو بایستند» و «مژده‌ای در کوهستان» نوشته این نویسنده در دوازدهمین جشنواره کتاب کودک و نوجوان در سال 1385 شایسته دریافت لوح زرین بخش کتاب‌های دینی شناخته شد و کتاب مژده‌ای در کوهستان در  بیست و چهارمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و «او همنشین فرشته‌ها بود» در جایزه کتاب فصل زمستان 87 مورد تقدیر قرار گرفت و در بیست و هفتمین دوره جایزه کتاب سال نیز برگزیده شد. 
کتاب «جان جهان» در 64 صفحه و با تصویرگری سیدمیثم موسوی و طراحی گرافیک اثر کوروش پارسا‌نژاد به زودی منتشر می‌شود.