صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۴۳۴۸
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸

گروه ادب: معاونت نظارت بر چاپ و نشر سازمان دارالقرآن درباره چگونگی تصحیح قرآن ویژه روشندلان توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با توجه به اینکه روشندلان کتاب ویژه خود را با خط بریل مطالعه می‌کنند، از این رو قرآن آنها نیز باید به این خط به چاپ برسد که مؤسسه‌ای مانند مرکز امور توانبخشی نابینایان کشور(رودکی) اقدام به این کار می‌کند.
این مؤسسه تولید کتاب‌های بریل و گویا را برعهده دارد، اما اینکه قرآن روشندلان چگونه تصحیح می‌شود، ‌سؤالی است که سازمان دارالقرآن به آن پاسخ داده است.
براساس این گزارش، پس از اخذ فایل حروفچینی شده کتاب(قرآن) از ناشر، کار تنظیم متن با رعایت اصول و قوانین بریل و با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص تبدیل حروف الفبا به حروف بریل، انجام می‌شود. سپس این متن در اختیار سازمان دارالقرآن قرار می‌گیرد.


این متن در سازمان، توسط جواد فتحی که خود حافظ قرآن و روشندل است، تصحیح می‌شود و اشکالات آن توسط فرد دیگری مکتوب و به سازمان دارالقرآن اعلام می‌شود.
این اشکالات پس از بررسی در سازمان به ناشر اعلام می‌شود تا نسبت به اصلاح آنها اقدام کند و پس از چاپ توسط دستگاه‌های چاپگر مخصوص به نام Braillo دوباره توسط این حافظ روشندل بررسی می‌شود و سپس در صورتی که خالی از اشکال باشد، به انتشار می‌رسد.
گفتنی است، چاپ این قرآن در مؤسسه رودکی واقع در تهران انجام می‌شود.