صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۵۸۶۷
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
یوسفی‌مقدم عنوان کرد:

گروه اندیشه: به گفته محمدصادق یوسفی‌مقدم، رویکرد پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن آن است که به نیازهای روزآمد و مسائل نظام در این مجموعه پرداخته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌ (ایکنا)، به‌تازگی «مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم» وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به «پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم» ارتقاء یافت و حجت‌الاسلام ‌و المسلمین محمدصادق یوسفی‌مقدم به‌عنوان رئیس این پژوهشکده منصوب شد.
یوسفی‌مقدم، با اشاره به منابع انسانی و کتابخانه‌ای این پژوهشکده به ایکنا گفت: رویکرد پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن آن است که به مسائل نظام در این مجموعه پرداخته شود و گروه‌های علمی پژوهشکده بیشتر به‌دنبال شناخت نیازهای جامعه، نیازهای روزآمد نظام جمهوری اسلامی باشند و از طرفی برنامه‌ها و طرح‌های آنها بر اساس نیازهای جامعه و نظام تعریف شوند.

یوسفی‌مقدم در ادامه اظهار کرد: با این رویکرد دو اقدام اساسی در پژوهشکده انجام خواهد شد: یکی بحث بازاریابی گروه‌های علمی است که با این بازاریابی منابع انسانی متناسب با گروه‌های علمی در جایگاه خودشان قرار خواهند گرفت و برای آن گروه‌ها مأموریت‌هایی تعریف خواهد شد.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم درباره اقدام دوم پژوهشکده اظهار کرد: خروجی‌های پژوهشکده که می‌تواند برای خارج از کشور مفید واقع شوند در دستور کار قرار دارد که آن خروجی‌ها برای ترجمه به زبان‌های عربی، انگلیسی و سایر زبان‌ها به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ارائه شوند.
یوسفی‌مقدم تصریح کرد: در حال طراحی مأموریت‌ها، شرح وظایف و ساختار پژوهشکده هستیم و پس از طراحی، جزئیات آن در اختیار پژوهشگران قرآنی قرار خواهد گرفت.