صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۶۲۳۷
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم نهاد: جلسه هم‌اندیشی مدیران مراکز آموزشی مهد قرآن کریم و ولایت آران و بیدگل برگزار شد.

حجت‌الاسلام حجت‌الله جلالی، مدیر‌عامل مؤسسه مهد قرآن و ولایت آران و بیدگل در گفت‌و‌گو با به خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: با توجه به نزدیک شدن سال تحصیلی جدید، جلسه هم‌اندیشی مدیران مراکز آموزشی مهد قرآن کریم و ولایت، در مکان مؤسسه برپا شد.
وی با اشاره به اینکه این مرکز قرآنی 7 واحد آموزشی در سطح شهرستان و کاشان دارد، تصریح کرد: در این جلسه درباره افزایش کیفیت تعلیم و تربیت در مراکز آموزشی  و تلاش آنها جهت اجرایی کردن موارد و ساماندهی نیروی انسانی، ارتقاء مدیریت آموزشگاهی، عملیاتی کردن بودجه مدارس، توسعه مشارکت‌ها و غیره مطرح شد.  
مدیر مؤسسه افزود: مدارس باید در جهت پرورش و تربیت نوجوانان و نونهالان پویا و خلاق باشند و این هدف محقق نمی‌شود، مگر اینکه مدیران درتمامی ابعاد دارای برنامه باشند و همه در مدرسه احساس آرامش کرده و روابط انسانی مطلوب ایجاد شود.
جلالی درپایان خاطر‌نشان کرد: در این جلسه سیاست‌ها و اولویت‌های مباحث بیان شد و از مسئولان مراکز درخواست شد با آینده‌نگری و آماده‌سازی مناسب مراکز شرایط را جهت یک‌سال تحصیلی مطلوب و در حد انتظار انجام دهند و همچنین مدیران مراکز آموزشی جهت اطلاع‌رسانی به اولیا دانش‌آموزان توجه بیشتری داشته باشد.  
بنابراین گزارش، حسن ختام این جلسه، نظرات و برنامه‌های مدیران مراکز  مطرح شد.