صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۷۵۸۶
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴

گروه حوزه‌های علیمه: دروس سطح خارج حوزه با حضور مراجع معظم تقلید از صبح امروز 14 شهریور ماه در مسجد اعظم قم آغاز به کار کرد که درس آیت‌الله‌العظمی سبحانی اولین جلسه درس بود که از ساعت 9 آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله‌العظمی جعفر سبحانی امروز 14 شهریور ماه به عنوان اولین مرجع تقلید درس خود را آغاز کرد و گفت: امسال بنا داریم احکام وقف را بگوییم، زیرا وقف خیلی مورد ابتلاء جامعه است و استفتائات زیادی هم در این زمینه به ما می‌رسد.
وی با بیان اینکه از جلسه بعدی درس، احکام وقف را آغاز خواهد کرد در توصیه‌ای به طلاب افزود: مرجعیت قله درس در حوزه علمیه است، اما هرکسی نمی‌تواند به راحتی به این درجه برسد.
این مرجع تقلید بیان کرد: لازمه رسیدن به مرجعیت در کنار توفیق الهی نظم در درس و پشتکار است و  اگر طلاب به دنبال این آرزوی بزرگ یعنی اجتهاد هستند، زمانی به آن خواهند رسید که هم نظم داشته باشند و هم اینکه هیچگاه از درس خواندن خسته نشوند و پشتکار را از دست ندهند.
وی ادامه داد: شیخ انصاری در باب علم گفته است خدایا اجتهاد را روزی من کن یعنی با آن همه تلاش و کوشش باید توفیق الهی نیز شامل انسان شود تا به این درجه برسد.
وی با بیان اینکه فرصت عمر و طلبگی فرصت گذرانی است، تصریح کرد: باید همه قدر این فرصت و حضور در حوزه را بدانیم و با مباحثه با یکدیگر و تدریس و تحصیل در مسیر عالم شدن قدم برداریم.
دروس سایر مراجع نیز در ساعات آینده به ترتیب اعلام شده در شبستان‌های مختلف مسجد اعظم برگزار خواهد شد.
یادآور می‌شود، مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه سراسر کشور دیروز 13 شهریور ماه با سخنرانی آیت‌الله‌العظمی مکارم و آیات استادی و اعرافی در سالن اجتماعات فیضیه برگزار شد و از امروز دروس به صورت رسمی در تمامی حوزه‌‌ای علمیه سراسر کشور دایر خواهد بود.