وی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار به این دوره از جشنواره 31 شهریورماه سال جاری است، گفت: در میان آثار ارسال شده مشارکت خوبی از سوی هنرمندان 43 کشور جهان را در این دوره از جشنواره شاهد هستیم و از میان آثار ارسالی به دبیرخانه و فراوانی آثار، ابتدا اولویت با آثار کارتون و کاریکاتور است. رتبه دوم را پوستر به خود اختصاص داده و نقاشی و آثار حجمی در رتبههای سوم و چهارم قرار دارند.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» در ادامه تصریح کرد: با وجود آنکه تمام بندهای موضوعی فراخوان جشنواره، به موضوعات ارزشی، انقلابی، استکبارستیزی، ضدتروریستی و... اختصاص دارد، اما با این وجود به طور مشخص بندی را به موضوع فاجعه منا و کشتار حجاج بیتالله الحرام توسط رژیم سفاک آل سعود لحاظ نکردهایم، هر چند که هنرمندان خوشذوق و فهیم ممکن است در آثار خود به این موضوع نیز پرداخته باشند.
مدیرعامل انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس گفت: صرفنظر از این مسئله به ابتکار جشنواره جهانی هنر مقاومت و با همکاری سازمان بسیج هنرمندان کشور طی روزهای 27، 28، 29 و 30 شهریورماه سال جاری به میزبانی شهر تبریز شاهد برپایی کارگاهی خواهیم بود که در آن نقاشان منتخب از سراسر کشور که حدود 120 نقاش خواهند بود به خلق آثاری مبادرت خواهند ورزید که یکی از موضوعات آن فاجعه مناست.
وی در پایان عنوان کرد: البته سازمان بسیج هنرمندان کشور در این محدوده زمانی دو کارگاه هنری دیگر را به شکل مستقل برگزار خواهد کرد که اختصاص به گرافیک و کاریکاتور دارد.
یادآور میشود، چهارمین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» اول تا 30 آذرماه سال جاری به دبیرکلی حبیبالله صادقی برگزار خواهد شد.
امیرسجاد دبیریان