صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۹۵۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: پنجمین جلسه هماهنگی یادواره شهدای قرآنی «آیه‌های استقامت»، 23 شهریورماه تشکیل می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: پنجمین جلسه یادواره شهدای قرآنی استان لرستان با عنوان «آیه‌های استقامت» سه‌شنبه، 23 شهریورماه ساعت 9 صبح در اداره‌کل تبلیغات اسلامی خرم‌آباد برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه جلسه فوق با حضور اعضای یادواره، دستگاه‌های مرتبط و اعضای کمیته‌های تخصصی برگزار می‌شود، ادامه داد: در این نشست تراز مالی و هزینه‌کَردهایی که در این راستا است به تصویب اعضا می‌رسد و فعالیت‌هایی که مقرر است به صورت منسجم‌تر انجام شود، پیگیری می‌شود و تقسیم کار‌ها انجام می‌شود.
امیدیان با اشاره به اینکه فعالیت بخش پژوهشی و تهیه کتاب حدود دو ماه است که در این زمینه انجام گرفته، بیان کرد: طی این جلسه فعالیت‌های بخش‌های اجرایی و سایر بخش‌ها نیز آغاز می‌شود و تصمیم‌گیری نهایی در راستای حضور جدی دستگاه‌‌ها و تقویت فعالیت‌های این یادواره خواهیم داشت.
وی یادآور شد: یادواره شهدای قرآنی استان لرستان با عنوان «آیه‌های استقامت»، دی‌ماه امسال برگزار می‌شود.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
باید هر چقدر توان داریم یاد و خاطره شهدای منا را زنده نگه داریم