صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۹۶۳۹
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷

گروه بین‌الملل: گروه تکفیری ـ تروریستی داعش که مبانی فکری و اعتقادی و اقدامات آن‌ها هیچ سنخیتی با مبانی ناب اسلام ندارد، روز سه‌شنبه، 23 شهریورماه، را عید سعید قربان در مناطق تحت سیطره خود اعلام کرد.



به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «شفقنا»، در حالی که تمام کشورهای عربی و اسلامی، فردا، 22 شهریورماه را نخستین روز عید قربان اعلام کرده‌اند، گروه تروریستی ـ تکفیری داعش در بیانیه‌ای اعلام کرد که روز سه‌شنبه عید قربان است.

یک منبع محلی در استان «نینوا» عراق با اعلام این خبر اظهار کرد: گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای در میان ساکنان موصل اعلام کرده که روز سه‌شنبه عید قربان است و برای کسانی که با این موضوع مخالفت کنند مجازات شلاق و زندان در نظر گرفته شده است.

به گفته این منبع، تروریست‌های داعش، کشورها و سازمان‌هایی که روز دوشنبه را روز عید قربان اعلام کرده‌اند، مرتد خوانده و اعلام کردند: تعیین روز سه‌شنبه به عنوان نخستین روز عید قربان به این دلیل است که بر خلاف عید مرتدین باشد.

منبع یادشده افزود: این اقدام داعش خشم اهالی موصل را در پی داشته و آنها به دنبال مخالفت دسته‌جمعی با این اقدام هستند.

تمامی کشورهای عربی، اسلامی و نهادهای اسلامی روز دوشنبه را عید قربان اعلام کرده‌اند. حجاج بیت الله الحرام نیز یک روز پیش از روز عید قربان بزرگترین رکن حج یعنی عرفه را به جا می‌آورند.