به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سجاد روزبهی، حافظ کل قرآن از شهر شوشتر استان خوزستان که با حضور در مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن و نهجالبلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در سال تحفیظی 95 – 94 در مدت یکسال موفق به حفظ کل قرآن شده است، گفت: خستگی جهان از مکاتب مادی، ضرورت تربیت 10 میلیون حافظ قرآن است.
وی که متولد سال 73 بوده و از شهر شوشتر استان خوزستان در مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان حضور یافته، افزود: به نظر من آمادگی جهان برای پذیرش قرآن و همچنین خسته شدن از مکاتب مادی، ضرورت تربیت 10 میلیون حافظ قرآن از دیدگاه رهبری است.
این حافظ کل قرآن کریم که تحصیلات حوزوی دارد با اشاره به اینکه در حال حاضر بحث قرآن و بهویژه حفظ آن در دانشگاهها و حوزههای علمیه تقریباً اولویتی ندارد، تصریح کرد: جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری باید قرآن به صورت سراسری حتی در خانهها فراگیر شده و تمامی پایگاههای فرهنگی، مساجد، بسیج و تمامی اقشار جامعه حفظ قرآن را شروع کنند.
روزبهی با اشاره به اینکه هدفم از ثبت نام در مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن، تبلیغ و تبیین آن به وسیله حفظ قرآن بود، اظهار کرد: هرچند که در مقایسه با اوایل انقلاب، بحث قرآن در حال حاضر در خانوادهها و در بین نوجوانان و جوانان رشد چشمگیری داشته است اما دلیل مهجوریت قرآن در حاشیه بودن آن است.
وی در پاسخ به این سؤال که اولین مشوق شما برای ثبت نام در این مدرسه چه بود، گفت: اولین مشوق من برای ثبت نام، توصیههای مقام معظم رهبری بود و البته با توجه به فرمایش ایشان، حفظ قرآن مقدمه تدبر و فهم در آن است.
این حافظ کل قرآن کریم با بیان این مطلب که دراین مدرسه علاوه بر حفظ، تواناییهای لازم برای ترجمه و درک معارف و مفاهیم قرآن هم پیدا کرده است، بیان کرد: برای داشتن یک دوره حفظی خوب، مهمترین مسئله داشتن انگیزه در طول دوره است.
وی افزود: مهمترین دغدغهام پس از حفظ قرآن، مرور محفوظات است.
روزبهی قرآن را «کتاب زندگی» دانسته و در پایان، خاطرنشان کرد: مسئولان، سازمانهای دولتی و مردم، مهمترین نقش را در ترویج مفاهیم قرآن، نهجالبلاغه و اهل بیت(ع) به عهده دارند.