صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۱۳۷۰
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴

گروه اندیشه: دو رساله «شاخصه‌های مدرسه تفسیری امامیه بغداد و تأثیرات آن تا پایان قرن پنجم» و «روش قطب‌الدین راوندی در تفسیر و فقه الحدیث» در واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد چهارشنبه 31 شهریور دفاع می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)،  دو رساله دکتری در رشته علوم قرآن و حدیث در واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد صبح امروز چهارشنبه 31 شهریور دفاع می‌شوند.
بر اساس این گزارش، «شاخصه‌های مدرسه تفسیری امامیه بغداد و تأثیرات آن تا پایان قرن پنجم» موضوع رساله‌ای است که سمیه خلیلی آشتیانی بررسی آن را با راهنمایی عباس همایی و مشاوره محمد سپهری به پایان رسانده است.
همچنین یادآور می‌شود، امین خوش‌رفتار به تحلیل «روش قطب‌الدین راوندی در تفسیر و فقه الحدیث» پرداخته است و محسن احتشامی‌نیا به‌عنوان استاد راهنما و محمد سپهری به‌عنوان استاد مشاور وی را در انجام این طرح تحقیقی یاری کرده‌اند.