صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۱۴۸۵
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸

گروه بین‌الملل: خواهر و برادری به نام‌‌های «عدالت» و «ابراهیم» که ساکن شهر «آق‌سرای» ترکیه هستند، با عزمی راسخ و اراده‌ای قوی در طول مدتی ‌کوتاه روخوانی قرآن کریم را فرا گرفتند.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری آناتولی، عدالت و ابراهیم، خواهر و برادر روشندلی هستند که در شهر «آق‌سرای» ترکیه زندگی می‌کنند. ابراهیم 11 سال و خواهرش عدالت نیز 16 سال دارد.
این خواهر و برادر که به صورت مادرزادی نابینا به دنیا آمده‌اند، علاقه بسیاری به یادگیری قرآن کریم دارند؛ به گونه‌ای که آن‌ها توانسته‌اند طی یک ماه‌ با استفاده از الفبای بریل قرآن کریم را روخوانی کنند.
عدالت و ابراهیم که یادگیری تلاوت و حفظ قرآن را نیز آغاز کرد‌ه‌اند، در نظر دارند که روزی حافظ کل قرآن شوند.

عدالت، دختر روشندل ترکیه‌ای، درباره علاقه وافر خود و برادرش برای یادگیری قرآن، گفت: من و برادرم ابراهیم به طور مستمر در کلاس‌های قرآنی شرکت ‌می‌کنیم. مشکلات زیادی در این راه وجود دارد، اما از مواجه شدن با موانع و مشکلات هیچ هراسی نداریم. برای مثال در راه کلاس و یا بازگشت به خانه بارها به مانعی برخورد کرده و یا زمین خورده‌ایم، اما باز برخاسته و با اراده‌ای قوی‌تر به راه خود ادامه داده‌ایم.
وی، تصریح کرد: ما در ابتدا این ذهنیت را داشتیم که حتی در طول یک سال هم نمی‌توانیم در فراگیری قرآن به حد مطلوبی برسیم. اما اکنون با گذشت یک ماه به وسیله استفاده از الفبای بریل می‌توانیم قرآن را روخوانی کنیم. این بسیار برای ما خوشایند است. در ترکیه افرادی که از لحاظ بینایی کاملا سالم هستند نیز طی این مدت کوتاه به سختی می‌توانند در حد مطلوب روخوانی قرآن را فرا گیرند.

عدالت، با بیان این مطلب که تنها مانع پیش‌ روی هر انسانی اندیشه و تفکر غلط اوست، اظهار کرد: من هیچگاه نابینایی را به عنوان یک مانع و محدودیت برای خود تلقی نکرده‌ام. اگر انسان باور به انجام کاری داشته باشد، مسلما به موفقیت خواهد رسید. این تفکر و اندیشه نادرست است که مانع پیشرفت هر انسانی می‌شود. پیام من به تمام خانواده‌ها این است که هیچگاه فرزندان خود را به بهانه معلولیت جسمی از بطن جامعه دور نکنند.
ابراهیم که او نیز به همراه خواهرش، به طور منظم در کلاس‌های قرآنی شرکت می‌کند، طی سخنانی گفت: یادگیری قرآن ممکن است برای ما دشوار به نظر برسد، اما غیر ممکن نیست. معلولیت جسمی نمی‌تواند بهانه‌ای برای دور ماندن از تعالیم قرآن کریم باشد. من و خواهرم در سایه این اعتقاد توانسته‌ایم در فراگیری قرآن اینگونه پیشرفت کنیم.