صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۲۰۴۵
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵
به همت مؤسسه مهد قرآن اصفهان؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: برترین‌های مسابقه «دقایقی با قرآن» به همت مؤسسه مهد قرآن کریم اصفهان، طی جلسه‌ای تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با توجه به موافقت مدیریت آموزش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان، نخستین مسابقه نیمه‌حضوری دقائقی با قرآن اثر حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی ویژه کارکنان ادارات و سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی به اجرا درآمد.
دراین طرح 44 اداره و سازمان مشارکت داشته، تعداد 612 نفر ثبت‌ نام کرده، تعداد 514 نفر در آزمون شرکت کرده که از این تعداد 60 نفر حائز رتبه برتر شدند.
جوائز این مسابقه توسط ادارات مربوطه تأمین شده و لوح تقدیر افراد برتر از دستگاه‌های مختلف برای آنان ارسال شده است.
در این راستا با عنایت به اینکه اداره بهزیستی استان اصفهان در این طرح از لحاظ تعداد شرکت‌کننده و نفرات برتر همچنین فعال بودن در طرح به‌عنوان دستگاه برتر شناخته شد، ضمن برگزاری جلسه‌ای در شورای معاونین بهزیستی استان از مدیرکل آن سازمان صادقی و مسئول آموزش آن به همراه نفرات برتر تقدیر شد، در این جلسه قاسمی مدیریت آموزش سازمان مدیریت و عقدکی مسئول آموزشی آن مدیریت به همراه خاکساری هرندی مدیرعامل مؤسسه مهد قرآن کریم به‌عنوان مجری این طرح حضور داشت و گزارشی از نحوه برگزاری این طرح و از تداوم اینگونه فعالیت‌ها که توسعه و ترویج فعالیت‌های فرهنگی قرآنی ویژه کارکنان دولت را در بر دارد استقبال شد.
گفتنی است؛ مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت استان اصفهان با اخذ مجوز لازم به‌عنوان مجری آموزش‌ها در حیطه امور دینی و قرآنی و اوقاف در استان اصفهان مشخص شده‌اند.