صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۳۱۰۸
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴
نبرد دوراهی‌ها/ رعیتی خبر داد:

گروه اقتصاد: نشست هم‌اندیشی مسئولان بسیج سازندگی کشور با هدف آسیب‌شناسی برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در حال برگزاری است.

علی حسین رعیتی‌فرد، مدیر مرکز اجرایی قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج سازندگی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: این همایش دو روزه در شهر مشهد مقدس و با حضور مسئولان بسیج کشور از جمله سردار نقدی و مسئولان پنج استان شرقی در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: در این همایش، که دیروز و امروز برگزار می‌شود، بین استان‌های شرق کشور در راستای هم‌افزایی و همگرایی در برنامه‌ها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی هم‌اندیشی صورت می‌گیرد.


رعیتی اظهار کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی و اجرای دقیق سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج سازندگی به تصویب رسیده است باید نشست‌هایی در راستا آسیب‌شناسی برنامه‌ها صورت گیرد.
مدیر مرکز اجرایی قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج سازندگی در پایان گفت: در چنین همایش‌هایی به مسئولان مربوطه در راستای تحقق برنامه‌های اقتصادی در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی، آموزش‌های لازم ارائه شده و آسیب‌شناسی‌های مربوطه انجام می‌شود تا نقاط ضعف و مشکلاتی که در حین اجرای برنامه‌های اقتصادی وجود دارد، برطرف شود.