صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۳۸۲۷
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱

گروه ادب: سرپرست معاونت نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم ظهر امروز، 7 مهرماه از خبرگزاری بین‌المللی قرآن بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، احمد زرنگار، سرپرست معاونت نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم، ظهر امروز، 7 مهرماه از تحریریه فارسی و بین‌الملل خبرگزاری ایکنا بازدید کرد.
وی در بازدید از تحریریه فارسی در جریان دغدغه‌ها و مشکلات مؤسسات مردم‌نهاد قرآنی قرار گرفت و در ادامه به ناشران قرآنی اشاره کرد و گفت: برخی از ناشران قرآن مطالبی درباره طولانی شدن صدور مجوز قرآن از سوی دارالقرآن مطرح می‌کنند که خلاف واقع است، البته اغلب آنها جزء ناشران متخلف هستند و برخی قرآن‌های بدون مجوز را چاپ می‌کنند.
زرنگار همچنین به ممنوعیت رسم‌المصحف اشاره و عنوان کرد: ممنوعیت رسم‌المصحف سبب شده برخی از ناشران قرآن متضرر شوند و در این زمینه مراجعات بسیاری به سازمان دارالقرآن داشته‌اند؛ چرا که سرمایه زیادی از سوی ناشر برای فیلم و زینک قرآن‌ها صرف شده است که در این راستا باید فکری شود، البته اقداماتی را در دست انجام داریم تا برخی از ناشران فعال بتوانند قرآن‌های خود را به چاپ برسانند.
وی در ادامه گفت: یکی از مشکلات دیگر در حوزه نشر قرآن، قرآن‌های با خط عثمان‌طه است. در رابطه با این خط با وجود زیبایی‌های آن، باید اصلاحاتی انجام شود؛ چرا که کلمه «الله» در آن به صورت «اللَه» نوشته شده است.
زرنگار در بازدید از گروه معارف تحریریه فارسی بیان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه یکی از بخش‌های این گروه است، از همین رو قرآن‌خوانی در دانشگاه‌ها باید پیگیری شود. در دانشگاه دروسی مانند تفسیر موضوعی قرآن وجود دارد، اما هیچ درسی در رابطه با تلاوت و خواندن قرآن، پیش‌بینی نشده است. در حالی که مقدمه انس با قرآن، تلاوت و خواندن آن است.
وی در رابطه با گروه اجتماعی خبرگزاری قرآن گفت: مسائل خانواده، فضای مجازی و سلامت باید با قرآن مرتبط شود؛ چرا که مشکلات بسیاری در این حوزه‌ها وجود دارد و جامعه ما نیازمند این است تا از دریچه قرآن مشکلات خود را حل کنند.
سرپرست معاونت نظارت بر چاپ و نشر قرآن در بازدید از گروه سیاست و اقتصاد از موضوعات مورد پیگیری این گروه از جمله بانکداری اسلامی مطلع شد و در ادامه از تحریریه بین‌الملل که در حال حاضر اخبار قرآنی را به 19 زبان ترجمه می‌کند، بازدید کرد.