صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۴۸۷۰
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸
در نشست جشنواره «هنر مقاومت» عنوان شد؛

گروه هنر: هنرمندان 71 کشور جهان با ارسال 4 هزار و 362 اثر در چهار بخش نقاشی، پوستر و گرافیک، کارتون و کاریکاتور و آثار حجمی در چهارمین جشنواره «هنر مقاومت» شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محمد حبیبی، دبیر اجرایی چهارمین جشنواره جهانی «هنر مقاومت» در نشست رسانه‌ای این دوره از جشنواره گفت: جشنواره در دوره سوم که در 12 رشته برگزار شد، پذیرای 5500 اثر بود و در دوره چهارم با وجود آنکه تعداد رشته‌ها به 4 بخش کاهش پیدا کرد تا پایان مهلت ارسال آثار 4 هزار و 362 اثر به دبیرخانه ارسال شد.

وی ادامه داد: از میان آثار رسیده 1406 اثر مربوط به بخش بین‌الملل و الباقی یعنی 2956 اثر مربوط به هنرمندان داخلی بود که بیشترین آثار رسیده را کارتون و کاریکاتور با 2175 اثر به خود اختصاص داد و کمترین آنها نیز آثار حجمی بودند که 115 اثر را شامل می‌شوند.

حبیبی تصریح کرد: سایر بخش‌ها یعنی نقاشی با 1022 اثر و پوستر و گرافیک با 950 اثر رتبه‌های دوم و سوم کمیت آثار ارسالی به جشنواره را به خود اختصاص داده است و ما در طول مدت فراخوان ارسال آثار همزمان در 18 استان کشور کارگاه‌هایی را به شکل حضوری و غیرحضوری در بخش‌ها و رشته‌های گوناگون برگزار کردیم که تهران و قم بیشترین سهم برگزاری کارگاه‌های جشنواره را از نظر تعداد کارگاه به خود اختصاص دادند.

مدیرعامل انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس در ادامه گفت: در مجموع آثار رسیده از داخل و خارج ایران براساس آمار تفکیکی به دست آمده. در این دوره از جشنواره حضور هنرمندان از 71 کشور جهان را شاهد هستیم که در نوع خود بی‌نظیر بوده و باید در مورد بخش نقاشی جشنواره به این نکته اشاره کنم که داوری آثار بعدازظهر امروز آغاز خواهد شد.

حبیبی در مورد ضرورت برگزاری کارگاه‌های غیرحضوری در این جشنواره افزود: این یک اقدام ابتکاری بود که آن را مورد آزمایش قرار دادیم و اتفاقاً هم جواب مثبت از آن گرفتیم؛ در جریان کارگاه‌های حضوری ما قید مکان و زمان را داریم؛ در حالی که در مورد برگزاری کارگاه غیرحضوری که ممکن است دسترسی به آن برای بسیاری از هنرمندان ناممکن باشد دیدی وسیع‌تر و نامحدودتر به مسئله زمان و مکان داشتیم و با فرض موضوع و محتوایی واحد، اقدام به برگزاری این کارگاه‌ها از راه دور کردیم.

وی به موضوع مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره در تمام بخش‌ها اشاره کرد و گفت: 31 شهریور پایان مهلت ارسال آثار به این جشنواره بوده است و از این به بعد باید تصمیمی اتخاذ شود که یا زمان را برای تقاضاهای جدید تمدید کنیم و یا به شکل موردی نسبت به پذیرش آثار متقاضی که در مهلت قانونی هنرمندان موفق به ارسال آن نشدند اقدام شود.