صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۴۹۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲
در رادیو اقتصاد؛

گروه اقتصاد: رادیو اقتصاد، امروز در برنامه «نود و هشتی‌ها»، تأثیر امر به معروف و نهی از منکر در کاهش بروز آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی را بررسی می‌کند.

مژگان جعفرقلی‌زاده، مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: شریف یزدی، جامعه‌شناس به همراه یکی از مسئولان ستاد امر به معروف در برنامه امروز درباره اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در کاهش بروز آسیب‌های اجتماعی ـ اقتصادی گفت‌وگویی خواهند داشت.
وی ادامه داد: موضوع مصداق‌های امر به معروف و نهی از منکر در فعالیت های اقتصادی نیز در برنامه مطرح و بررسی خواهند شد.
جعفرقلی‌زاده در پایان گفت: برنامه «نود و هشتی‌ها» کاری از گروه اقتصاد و جامعه رادیو اقتصاد، به تهیه‌کنندگی مهدی شیار، روزهای شنبه تا پنج‌شنبه ساعت 17 به مدت 85 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.  
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۲
اگر امر به معروف و نهی از منکر درست در جامعه پیاده شود بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها برطرف می‌شود