صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۶۲۳۱
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹

گروه بین‌الملل: کتابخانه ملی رژیم صهیونیستی، 100 نسخه نادر خطی قرآن را که عمر قدیمی‌ترین آن به قرن نهم میلادی برمی‌گردد، در خود جای داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری المصدر، این کتابخانه رژیم صهیونیستی مقصد بسیاری از دانشمندان و علمایی است که محرمانه برای اطلاع از آثار ارزشمند موجود در این مکان به اینجا می‌آیند تا درباره آن‌ها پژوهش و تحقیقات لازم را صورت دهند.

نمایی از مصحف عثمانی به خط حاج محمد شریف رمزی از شاگردان محمد الحلمی در سال 1870 میلادی
یک روزنامه اسرائیلی با ارائه گزارشی درباره محتویات این کتابخانه غنی نوشت: در این مکان نسخه‌های خطی عتیقه که تاریخ آن‌ها به بیش از 120 سال پیش بازمی‌گردد، وجود دارد. همچنین 100 نسخه قرآن کهن در قسمتی از این کتابخانه نگهداری می‌شود که تحت شرایط خاص تهویه زیر نظر کارشناسان نسخه‌های خطی است.
رسانه‌های صهیونیستی نخستین‌بار با پخش گزارشی تلویزیونی که به معرفی آثار خطی موجود در این کتابخانه می‌پرداخته، کنجکاوی شماری از پژوهشگران آثار باستانی در جهان عرب در این باره را برانگیخته است.
به نوشته این روزنامه صهیونیستی، هنوز مشخص نیست که این کتابخانه، بخشی اسلامی و پیشرفته مختص آثار ارزنده کهن دارد یا خیر.

بخشی از مصحف با خط کوفی متعلق به نیمه نخست قرن سوم هجری/ نهم میلادی در کتابخانه صهیونیست‌ها
 کتابخانه مذکور در شهر قدس و تحت اشغال صهیونیست‌ها قرار دارد اما سالانه دانشمندان و علمای جهان عرب به‌صورت محرمانه برای بررسی و تحقیق از آثار موجود در این مرکز رهسپار سرزمین‌های اشغالی می‌شوند.
در میان نسخه‌های قدیمی موجود در این کتابخانه، نسخه‌ای قرآنی متعلق به قرن نهم میلادی به خط کوفی، قرآن عصر مملوکی متعلق به قرن سیزدهم و قرآن خطی نوشته «عمادالدین بن‌ابراهیم شیرازی» در سال 1614 میلادی یافت می‌شود.

مصحف شیرازی به خط عمادالدین بن ابراهیم شیرازی که در سال 1023 هجری / 1614 میلادی نگارش شده است
از دیگر آثار عتیقه موجود در این کتابخانه می‌توان به کتاب توراتی که متعلق به بیش از هزار سال پیش است، اشاره کرد. این نسخه خطی تحت نظارت امنیتی شدیدی توسط اقلیت‌های یهودی دمشق حفاظت می‌شده است.