صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۷۱۸۳
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶
قاضی مظفری عنوان کرد:

گروه جامعه: معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور زندانیان با اشاره به اینکه کودکان در خانواده‌هایی با تقیدات دینی کمتر، بیشتر مرتکب بزه می‌شوند، گفت: آموزش مفاهیم و تدبر در قرآن از برنامه‌های فرهنگی کانون‌های اصلاح و تربیت است.

احمد مظفری، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور زندانیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به این سؤال که فرزندان چه خانواده‌هایی با چه ویژگی‌هایی مرتکب جرم و یا بزه می‌شوند؟ گفت: خانواد‌ه‌های از هم گسیخته، فرزندان طلاق، کودکانی که با ناپدری و نامادری زندگی می‌کنند، کودکانی که مورد بدرفتاری والدین قرار می‌گیرند، کودکانی که دوست ناباب دارند بیشتر رفتارهای بزه‌‌کاری مرتکب می‌شوند.

بیر کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری تهران تصریح کرد: فرزندان خانواده‌هایی که توجه بیشتری به تقیدات دینی و مذهبی دارند کمتر مرتکب جرم و یا بزه اجتماعی می‌‌شوند. اعتقادات دینی نقش اساسی در پیشگیری از جرم داشته و دارد و خانواده‌هایی که چندان تقید دینی ندارند فرزند بزه‌کار بیشتری دارند.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور زندانیان در پاسخ به این سؤال که آیا برنامه‌ای برای افزایش اعتقادات دینی کودکان بزه‌کار دارید؟ گفت: در کانون‌های اصلاح و تربیت آموزش‌های لازم به افراد زیر 18 سال ارائه می‌شود. به ویژه آموزش قرآن، آموزش مفاهیم و تدبر در قرآن که اثرات خوبی داشته است. انجمن‌های حمایت از زندانیان نیز به مباحث فرهنگی خانواده‌های زندانیان می‌پردازند اما ما همچنان برای انجام چنین اموری به امکانات و بودجه نیاز داریم.