صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۷۸۸۵
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم اختتامیه طرح «آیه‌های همدلی» در مؤسسه زینبیه کلاته خیج با حضور قرآن‌آموزان برگزار شد.

سکینه عجم، مدیر مؤسسه زینبیه کلاته خیج شاهرود در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: مراسم اختتامیه طرح «آیه‌های همدلی، حفظ و مفاهیم سوره مبارکه حجرات، با حضور اعضای مؤسسه، مسئولان استان و قرآن‌آموزان در مکان مؤسسه برپا شد.
وی ادامه داد: این طرح با هدف حفظ و آشنایی با معارف اخلاقی سوره حجرات در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در جهت نیل به سبک زندگی دینی و قرآنی اجرا شده است.  
عجم تصریح کرد: در این طرح 95 نفر علاقه‌مند شرکت کرده بودند که در این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتند.
وی افزود: در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا شکری، امام جمعه شهر کلاته خیج و همچنین مهدی قاسمی، مدیر‌عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان سمنان به ارائه گزارشی از روند برپایی این طرح در استان پرداخت.
مدیر مؤسسه در پایان خاطرنشان کرد: مؤسسه کلاته خیج در شهر شاهرود بیشترین شرکت‌کننده را در  این طرح به خود اختصاص داده  بود که موفق به برپایی شد.
یادآور می‌شود، این مؤسسه در استان سمنان، شاهرود، کلاته خیج، خیابان اصلی، کوچه بانک صادرات واقع شده است.