صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۹۶۰۴
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۰

گروه بین‌الملل: غرفه آثار هنرهای سنتی اسلامی کشورمان به همت رایزنی فرهنگی ایران در کوالالامپور در هفتمین نمایشگاه تجارت جهان اسلام مالزی دایر شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رایزنی فرهنگی ایران در مالزی در گزارشی برای ایکنا اعلام کرد: غرفه آثار هنرهای سنتی اسلامی جمهوری اسلامی ایران در هفتمین نمایشگاه تجارت جهان اسلام روز چهارشنبه، 28 مهرماه در مرکز تجارت جهانی پوترا در شهر کوالالامپور، پایتخت مالزی گشایش یافت.
در این نمایشگاه که در دو سالن مختلف برپا شد و تا سه روز ادامه دارد، کشورهای مختلفی از جمله ایران، مالزی، برونئی، فیلیپین، سنگاپور، ترکیه، سوریه و مراکش دستاوردهای صنعتی و فرهنگی خود را عرضه کرده‌اند.
در این دوره از کنفرانس و نمایشگاه تجارت جهان اسلام، ایران نیز سه غرفه در بخش نفت و گاز، صنعت و فرهنگ برپا کرد که غرفه‌های بخش نفت و گاز و صنعت توسط نمایندگانی از ایران و غرفه فرهنگ نیز توسط رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی دایر شد.
سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و منطقه بین‌المللی عسلویه در بوشهر دستاوردهای بخش انرژی ایران را در غرفه‌های خود به بازدیدکنندگان عرضه کرده‌اند و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز غرفه‌ای را به ارائه آثاری از صنایع دستی ایران و بروشورها و لوح فشرده‌هایی از جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری جمهوری اسلامی ایران و همچنین آثاری از هنر کاشی‌کاری «محمد کاوند»، هنرمند ایرانی مقیم کوالالامپور که موزه هنرهای اسلامی مالزی را نیز بازسازی کرده، اختصاص داده است.
آیین گشایش رسمی هفتمین کنفرانس و نمایشگاه تجارت جهان اسلام با حضور نمایندگانی از شرکت‌های مختلف ایرانی، مرضیه افخم، سفیر و علی محمد سابقی، رایزن فرهنگی کشورمان در مالزی برگزار شد.
در آیین گشایش این نمایشگاه مهدی یوسفی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز به عنوان یکی از 8 فعال برتر اقتصادی جهان اسلام معرفی و تندیس ویژه‌ای را از وزیر دارایی مالزی دریافت کرد.
وی  در نشست «رهبری الهام بخش، صداقت و شجاعت در رهبری» سیاست‌های اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای‌(مدظله‌العالی) را به عنوان یکی از دکترین‌های برتر توسعه اقتصادی کشورهای اسلامی تشریح کرد.
افزون بر مهدی یوسفی، چند تن از اساتید و محققان ایرانی نیز به ارائه مقالات پرداختند. در سال‌های گذشته نیز افراد و شرکت‌های ایرانی جزو برترین‌های نمایشگاه تجارت جهان اسلام مالزی بوده‌اند.  



از راست: سابقی، رایزن فرهنگی و افخم، سفیر ایران در مالزی