صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۹۹۱۸
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۴
حسنی خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه تذهیب، تشعیر و جلدسازی قرآن یکی از محورهای جشنواره و همایش کتاب‌آرایی دینی است گفت: تاکنون 50 مقاله در بخش پژوهش و 400 اثر به دست ما رسیده و پیش‌بینی می‌شود که به هزار اثر برسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محمد حسنی، رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امشب اول آبان ماه در دیدار با آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی گفت: اولین انگیزه ما در برگزاری جشنواره کتاب‌آرایی دینی در فرهنگ و تمدن اسلامی ترویج کتابخوانی است.
وی با بیان اینکه فرهنگ مطالعه با توجه به توسعه رسانه‌ها، مورد تهدید است تصریح کرد: این در حالی است که کتاب عنصر تمدن‌ساز است و مایه بالندگی جامعه می‌شود ولی مع الاسف آن طور که باید کتابخوانی در کشور رواج ندارد.
حسنی عنوان کرد: حوزه کتاب‌آرایی نقش دعوت‌کنندگی و ترغیب‌کردن را دارد و بر اساس تحقیقات صورت گرفته بسیار هم موثر بوده است زیرا اولین چیزی که نظر مخاطب را به خود جلب می‌کند مسئله طرح جلد است.
وی افزود: کتاب‌آرایی دیرپاترین هنر دینی است و مقوله خوشنویسی همزمان با نزول قرآن مورد توجه بوده است و در دوره‌های بعد از صدر اسلام کسانی مانند ابن مقله آثار زیبایی در هنر خطاطی قرآن کریم از خود برجا گذاشتند و یکی از محورهای این همایش نیز تذهیب، تشعیر و جلدسازی قرآن است.
حسنی با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش پژوهشی و آثار برگزار می‌شود گفت: تاکنون 50 مقاله در بخش پژوهش و 400 اثر به دست مارسیده و پیش‌بینی می‌شود که به هزار اثر برسد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد: کتاب‌آرایی، فرهنگ و تمدن اسلامی، کتاب‌آرایی و ریخت‌شناسی، کتاب‌آرایی و نظریه‌های جدید و نظریه‌پردازی بوم‌گرا، کتاب‌آرایی و نقد و آسیب‌شناسی و کتاب‌آرایی و اقتضائات امروز محورهای این جشنواره در بخش پژوهش هستند و 11 آبان ماه آخرین فرصت ارسال اثر است.
وی با بیان اینکه کتابت، تذهیب و تشعیر و جلد سازی قرآن کریم، احیای تراث و آثار تجربی از جمله محورهای بخش آثار هستند ادامه داد: این همایش روزهای 24 و 25 آذر ماه برگزار می‌شود و نمایشگاه آثار برتر نیز در روز 11 آذرماه برپا خواهد شد.