صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۰۱۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۰

گروه جامعه: ‌معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 7 از ارائه مشاوره دینی به شهروندان در راستای اجرای طرح نسیم بهشت و با هدف پاسخگویی به مسائل شرعی آنها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)‌، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، محمد‌رضا غلامی، معاون شهردار منطقه 7 با اشاره به آغاز طرح نسیم بهشت در این منطقه، گفت: با‌توجه به جوان بودن جمعیت جامعه و نیاز روزافزون جوانان به ارتقاء آگاهی نسبت به مسائل دینی و شرعی، اداره آموزش‌های شهروندی  این منطقه اقدام به اجرای طرح تبلیغی آموزشی نسیم بهشت در سطح مدارس این منطقه کرد.

وی هدف از اجرای این طرح را اطلاع‌رسانی، مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی و مذهبی در جهت تقویت آگاهی دینی و فرهنگی دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: در این طرح مبلغان دینی خدمات مشاوره‌ای در امور دینی و فرهنگی به دانش‌آموزان مدارس ارائه می‌دهند.

معاون شهردار منطقه 7 با بیان اینکه طرح نسیم بهشت با رویکرد نهادینه‌کردن باورهای دینی در رفتارهای شهری اجرا می‌شود، تصریح کرد: با توجه به ترفندهای روزافزون دشمنان این مرز و بوم و استفاده از ابزارهای مختلف برای هجمه فرهنگی به جوانان و نوجوانان کشور اسلامی، بهترین راه مقابله پیشگیری و مقابله چهره‌ به‌ چهره در فضاهای متنوع برای ترویج معارف و فرهنگ اسلامی در جهت خنثی نمودن حربه‌های آنان است.

به گفته وی پاسخگویی به پرسش‌های اعتقادی و فرهنگی شهروندان، تقویت مبانی اخلاق اسلامی، تقویت باورهای دینی و توسعه اخلاق و رفتارهای اسلامی در میان جوانان و نوجوانان از دیگر اهداف اجرایی این طرح است.

غلامی یادآور شد: این طرح به فواصل زمانی مختلف در اماکن پرتردد منطقه از قبیل ایستگاه‌های مترو، میادین میوه و تره بار و سرای محلات اجرا خواهد شد.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۳
برگزاری این طرح باعث ارتقاء آگاهی نسبت به مسائل دینی و شرعی می‌شود