صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۰۳۸۲
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱

گروه مسابقات: بخش شفاهی دومین جشنواره قرآنی تربیت و تعالی ویژه کارکنان و خانواده‌های شهرداری تهران، چهارم و پنجم آبان‌ماه برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بخش شفاهی دومین جشنواره قرآنی تربیت و تعالی ویژه شاغلان و خانواده‌های کارکنان شهرداری تهران چهارم و پنجم آبان‌ماه در مجموعه باغ گلستان برگزار می‌شود.
این متسابقان در رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ، اذان و قصار السور در مقاطع بانوان و آقایان و کودکان در مقاطع سنی زیر 16 سال و بالای آن و به تفکیک انجام می‌گیرد.
براساس برنامه‌ریزی انجام شده، سه‌شنبه، چهارم آبان‌ماه زمان رقابت آقایان و فرزندان پسر و چهارشنبه، پنجم آبان‌ماه ویژه بانوان و فرزندان دختر و از ساعت 9 تا 18 برپا خواهد شد.
لازم بذکر است، این جشنواره به همت معاونت توسعه منابع انسانی، اداره‌کل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی در مجموعه باغ گلستان واقع در خیابان آزادی، خیابان جیجون، خیابان کمیل، بین خوش و رودکی برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، گروهی از قاریان و داوران بین‌المللی کشورمان به همراه سه نفر از منتخبان نخستین جشنواره قرآنی تربیت و تعالی، داوری و قضاوت این دوره از مسابقات را برعهده دارند. همچنین اختتامیه این جشنواره نیز همزمان با هفته وحدت و همراه با تجلیل از برگزیدگان و منتخبان هر رشته انجام می‌شود.