صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۰۷۷۱
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۶
رئیس دانشگاه الازهر عنوان کرد؛

گروه بین‌الملل: ابراهیم الهدهد، طی سخنانی در نوزدهمین همایش بین‌المللی «گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها» در ایتالیا تصریح کرد: تمامی ادیان آسمانی بر دو امر متفق هستند که یکی اخلاص در عبادت خدا و دیگری آراسته‌شدن به فضایل اخلاقی است.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، ابراهیم الهدهد، رئیس دانشگاه الازهر، ضمن سخنانی در همایش بین‌المللی «گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها» که به همت پارلمان اروپا در شهر «ونیز» ایتالیا برگزار شد، گفت: اسلام هیچ دشمنی با سایر ادیان و عقايد ندارد، چرا که انسان‌‌ها همگی از یک نفس آفریده شده‌اند و تفاوت در اعتقادات امری طبیعی است.
وی با اشاره به این که اختلاف در عقیده، مانع از همکاری و آشنایی با یکدیگر نمی‌شود، گفت: تمامی ادیان آسمانی بر دو امر متفق هستند که یکی اخلاص در عبادت خدا و دیگری آراسته‌شدن به فضایل اخلاقی است.
رئیس دانشگاه الازهر با دعوت به ایجاد صلح میان تمامی انسان‌ها، گفت: مشترکات میان پیروان ادیان بسیار زیاد است، پس بیایید از این مشترکات برای توقف رودهای جاری خون استفاده کنیم و برای پاک‌کردن احساسات دینی از نفرت‌ها و کینه‌ها که هزینه سنگینی بر بشریت تحمیل کرده، با یکدیگر همکاری کنیم.
ابراهیم الهدهد تصریح کرد: بهتر است همگی دوشادوش یکدیگر بایستیم و با خشونت، فقر و گرسنگی مبارزه کرده و برای سعادت بشریت و پیاده‌سازی تعالیم و آموزه‌های ادیان آسمانی تلاش کنیم.
یادآور می‌شود، نوزدهمین همایش بین‌المللی «گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها» به مدت دو روز و به همت پارلمان اروپا در شهر «ونیز» ایتالیا برگزار شد و نمایندگان شماری از هیئت‌ها و مؤسسه‌های فعال در زمینه صلح و گفت‌وگو میان ادیان در آن حضور داشتند.
در این همایش موضوعاتی از قبیل، راه‌های تحقق گفت‌وگوی فعال و سازنده میان پیروان ادیان برای رسیدن به هم‌زیستی و صلح مشترک، حمایت از کشورها در برابر خشونت و  ضرورت وجود کانال‌های گفت‌وگوی سازنده میان ادیان که به تحقق زندگی مشترک و امن کمک می‌کند، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.