صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۰۸۹۶
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲

گروه دانشگاه: نمایشگاه «دستاوردهای تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان و حوزه فرهنگی» فرصت خوبی برای معرفی شرکت‌ها و مراکز تحت پوشش سازمان جهاد دانشگاهی است و مرکز «رشد رویش» اولین مرکز رشد سازمان جهاد دانشگاهی است که در این نمایشگاه غرفه دارد و محصولات و فعالیت‌های خود را معرفی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نمایشگاه «دستاوردهای تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان و حوزه فرهنگی» فرصت خوبی برای معرفی شرکت‌ها و مراکز تحت پوشش سازمان جهاد دانشگاهی است که امروز پنجم آبان ماه روز پایانی خود را در سازمان برنامه و بودجه کشور طی می کند.
مرکز «رشد رویش» اولین مرکز رشدی است که در جهاد دانشگاهی ایجاد شده و در این نمایشگاه نیز غرفه‎ای برپا کرده است. مهدیه رضایی، کارشناس مطالعات و برنامه ریزی رشد واحدهای فناور، در رابظه با این مرکز رشد توضیحاتی را ارائه داد که در ادامه آن را می‌خوانیم؛
رضایی در توضیح فعالیت‌های مرکز رشد رویش بیان کرد: مرکز رشد رویش اولین مرکز رشدی است که توسط جهاد دانشگاهی در سال 1382 تأسیس و فعالیت‌های خود را آغاز کرده و در حال حاظر حدود 17 شرکت و هسته فناور را به‌شکل مستقر و غیر استقراری تحت پوشش خود قرار داده است.


وی در مورد نشریه این مرکز گفت: انتشار فصلنامه رشد فناری یکی از فعالیت‌های شاخص این مرکزکه تا کنون 47 شماره از آن به چاپ رسیده است، اکنون که 12 سال از شروع انتشار این فصلنامه می‌گذرد این نشریه رتبه دوم در بین نشریات فنی و مهندسی فارسی زبان را از آن خود کرده است.
این مرکز، به شرکت‌ها و هسته‌های فناور خدماتی مانند؛ ایجاد دفتر کاری، مشاوره، آموزش، تخفیف‌ها، بازاریابی و معرفی به ادارات و سازمان‌ها برای عرضه محصولات، را عرضه می‌کند، در حقیقت این مرکز با استفاده از نام و برند مرکز رشد برای شرکت‌ها نقش معرف و واسطه را ایفا می‌کند تا راحت‌تر بتوانند از تسهیلات مختلف استفاده کنند.
رضایی افزود: همچنین این مرکز به شرکت‌های تحت پوشش خود کمک‌رسانی می‌کند تا بتوانند دانش‌بنیان شوند، یکی دیگر از فعالیت‌های این مرکز، ایجاد همکاری بین‌ شرکت‌های تحت پوشش خود است.


وی از نحوه جذب در این مرکز بیان کرد: داشتن فکری نو و ایده‌ای که بتوان آن را اجرایی کرد یکی از شرایط ورود و قرار گرفتن تحت پوشش این مرکز است، در این روند، شرکت‌ها باید ضمن تشریح ایده خود، حدود شش ماه در مرکز مستقر باشند تا شرکت خود را به ثبت برسانند بعد از آن می‌توانند تحت پوشش مرکز بمانند و یا اینکه از مرکز مستقل شوند، این شرکت‌ها در بدو ورود به مرکز از چند لحاظ مورد بررسی قرار می‌گیرند، از مواردی که مورد بررسی قرار می‌گیرد می‌توان به؛ بازار فروش، میران تقاضا، نوع ایده و نوآورانه بودن آن، اشاره کرد.
رضایی در پایان گفت: از زمان تأسیس این مرکز تا کنون حدود 200 شرکت جدب و پذیرش شده و روانه بازار عرضه و تقاضا شده‌اند.