صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۱۹۲۸
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴

گروه بین‌الملل: می‌توان موسم برداشت گل زعفران را به عنوان نمادی از همکاری و وحدت اهل تسنن و تشیع دانست زیرا در روزگاری که بحث افراطی‌گری و تفرقه‌گرایی در منطقه خاورمیانه مشاهده می‌شود، این اتفاق در شرق ایران می‌تواند الگوی خوبی برای وحدت مسلمانان باشد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، «مهدی محمودی»، فرماندار شهرستان زاوه در استان خراسان رضوی واقع در شمال شرق ایران در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی گفت: می‌توان موسم برداشت گل زعفران را به عنوان نمادی از همکاری و وحدت اهل تسنن و تشیع یاد کرد، زیرا در روزگاری که بحث افراطی‌گری و تفرقه‌گرایی در منطقه خاورمیانه مشاهده می‌شود، این اتفاق در شرق ایران می‌تواند الگوی خوبی برای وحدت مسلمانان باشد.
محمودی افزود: در زمان برداشت گل زعفران به دلیل کم بودن نیروی کار در شهرستان زاوه، کارگران فصلی از شهرها و روستاهای دیگر به این منطقه می‌آیند تا این محصول را برداشت کنند. از آن جا که جمعیت هموطنان اهل تسنن در شهرهای مرزی شرق ایران زیاد است، تعداد زیادی از این هموطنان در فصل برداشت زعفران برای مشارکت در این کار به شهرستان زاوه می‌آیند.
محمودی با بیان اینکه برداشت زعفران یک کار گروهی است، اظهار داشت: همه افراد از سحرگاه در مزرعه حضور دارند و تا پایان برداشت در کنار یکدیگر هستند. همچنین از ساعات پایانی روز که کار جدا کردن زعفران از گل در خانه‌ها آغاز می‌شود؛ کشاورز، مالک و کارگرها دور هم می‌نشینند و این کار را به صورت گروهی انجام می‌دهند.
گفتنی است، شهرستان زاوه ایران با تولید سالانه حدود 40 تن زعفران، بزرگترین مرکز تولید این محصول در جهان است.