صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۲۴۱۶
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰

گروه دانشگاه: سرپرست مدیریت فعالیت‌های قرآن عترت دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح فعالیت‎های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از برپایی محافل انس با قرآن در تمام کانون‎های قرآن و عترت مستقر در واحدهای دانشگاهی خبر داد و گفت: در کنار این برنامه‎ها جدیدترین مباحث مطرح شده قرآنی در دوفصلنامه علمی پژوهشی صحیفه مبین به چاپ می‎رسد.

محمدحسین اشرف، سرپرست مدیریت فعالیت‌های قرآن عترت دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با اشاره به مهم‌ترین فعالیت‎های قرآنی سال 95 این مرکز، گفت: فعالیت‎های قرآنی ما از ابتدای سال تاکنون بیشتر بر جنبه‏‌های ترویجی، تبلیغی و ذوقی تکیه داشته است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن، عترت و همچنین جشنواره‌های فرهنگی، هنری و ادبی در دانشگاه آزاد، گفت: تمام این فعالیت ها و مسابقات به صورت یکپارچه تحت عنوان فعالیت‎های قرآن و عترت انجام می‌شود، که جشنواره هنر و ادبیات دینی نیز در این حوزه در ماه گذشته و در شهر همدان برگزار شد.
محمدحسین اشرف ادامه داد: در جشنواره هنر و ادبیات دینی آثار قابل توجه هنری، ادبی و پژوهشی درزمینه قرآن و عترت توسط دانشجویان انجام گرفت که تمامی آثار داوری و از برگزیدگان  تقدیر به‌ عمل آمد.
سرپرست مدیریت فعالیت‌های قرآن عترت دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه انجام مسابقات سراسری قرآن و عترت در دو بخش کتبی و شفاهی همزمان با جشنواره شیخ طبرسی در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.